Egy népszerű, ám fiktív csapat is bekerülhet a FIFA 23-ba

Egy népszerű, ám fiktív csapat is bekerülhet a FIFA 23-ba

Az AFC Richmond egy szerethető és népszerű klub, csak épp az a bökkenő, hogy a valóságban nem létezik.

Az egyik legnagyobb közösségi fórumon egy igencsak meghökkentő észrevételt tett az egyik felhasználó. Közzétett ugyanis egy képet, amely az ea.com oldalán készült. Rákeresett csapatokra és az A betűnél ráakadt az AFC Richmondra. Csakhogy ez az egyesület nem létezik, mert a Apple Ted Lasso című tévésorozatának kitalált focicsapata. A folyamatosan érkező ratingek oldalán volt látható a klub, amelyet azonban azóta töröltek onnan, a hozzá tartozó képekkel és részletekkel együtt. Ez még gyanúsabbá teszi az egészet.

Reméljük nem csak egy hibáról van szó, és van egy olyan részlet, ami miatt bízhatunk is ebben. Ugyanis a hírek szerint az Apple licencpartnerséget kötött a Premier League-gel, amely a FIFA-sorozatra is szerződést kötött az EA-val. Így az AFC Richmond FIFA 23-ba való bekerülése talán nem is olyan elrugaszkodott ötlet.

A FIFA 23 hivatalosan szeptember 30-án jelenik meg, a korai hozzáférés szeptember 27-én indul, így már csak egy rövid idő kérdése, hogy kiderüljön, valóban érkezik-e az AFC Richmond a FIFA 23-ba. A sorozatot pedig mindenkinek ajánljuk, jól sikerült alkotás lett. Ezt a szakemberek is így látták, ugyanis a Ted Lasso nemrég nyerte el a legjobb vígjátéksorozatnak járó díjat a 2022-es Emmy-díjátadón. 

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézed a Ted Lasso című sorozatot?

  • 0 %
  • 100 %