Így alakíthatjuk majd fegyvereinket a CoD MW2-ben – Jön a Gunsmith 2.0

Így alakíthatjuk majd fegyvereinket a CoD MW2-ben – Jön a Gunsmith 2.0

Minden jel arra mutat, hogy az MW2 remake végre egy minőségi Call of Duty epizód lehet.

A tegnapi nap folyamán, az esti Call of Duty Next esemény során jó alaposan szemügyre vehettük a Modern Warfare 2-t, a Warzone jövőjét és folytatását, a Warzone 2-t is. Kiderült többek között az is, hogy az MW2-ben lesz TPS nézet is!

Roppant izgalmas játéknak ígérkezik a 2022-es Call of Duty Modern Warfare 2, az FPS-szerelmesek Mekkája lehet majd a játék, amiben az eddigi legrészletesebb és legérdekesebb fegyverfejlesztési rendszer kap majd helyet.

A Gunsmith már jó ideje velünk van, az MW2-ben azonban már a Gunsmith 2.0 debütál majd. Amit eddig szerettünk a fegyverek farmolásában és fejlesztésében, az most is meglesz, ám jön egy teljesen új funkció, a Receiver slot.

Az MW2-ben fegyvercsaládokra kell majd koncentrálnunk, ilyen lesz például az M4 alapjaira épülő család, melyen belül ezer és egy extra kiegészítőt oldhatunk majd fegyvereinkre és az M4 család alapjaira is több különféle flintát is építhetünk. Összesen 9 helyen modifikálhatjuk majd lőfegyvereinket, ráadásul a fegyvercsaládokon belül egy kiegészítőt elég lesz egyszer megnyitnunk.

A kulcs ezúttal a Receiver lesz! Ha ebből nyitunk meg egy újat, akkor alakíthatjuk át az adott családot, valami merőben mássá. AR-ből, SMG, sniper, stb. Sokan már most az Escape from Tarkov rendszeréhez hasonlítják ezt.

Alig várjuk már, hogy végre kipróbálhassuk a Gunsmith 2.0-t és magát a játékot! Szerencsére a várakozásnak hamarosan vége, jövő héten kezdődik az első béta és már a játék gépigényét is ismerjük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.