4 visszatérő harcost és egy jó adag infót hozott a Street Fighter 6 új előzetese

4 visszatérő harcost és egy jó adag infót hozott a Street Fighter 6 új előzetese

Választható karakter lesz Ken, Blanka, Dhalsim és E. Honda is, a videóból pedig kiderül mennyit fejlődtek az elmúlt részhez képest.

A Capcom amennyire szűkszavú volt a Street Fighter 6. részével kapcsolatban az elmúlt 1-2 évben, most annyira felgyorsította az eseményeket és egyre több mindent mutatnak meg belőle. A Tokyo Game Show alatt egy hosszabb videóban felfedték, hogy melyik négy old-school harcos kap szerepet ismét a játékban, de ezen kívül alaposan bemutatták milyen lesz a játékosok saját karakterének testreszabhatóságát. A nagy kedvenc közül tehát újra feltűnik majd Ken, Blanka, Dhalsim, valamint E. Honda és egy röpke ízelítőt mindegyikükből kapunk, hogy milyen lesz majd velük osztani a pofonokat.

Ami a saját karakter létrehozását illeti, rengeteg különböző lehetőség áll a rendelkezésünkre a külső megváltoztatására – kidudorodó arctól az állkapocshosszon át a szempillák színéig és még sok minden mást is lehet majd módosítani. Ez a személyre szabható avatar lesz a főszereplőnk, akivel bejárhatjuk a világot, miközben mindenféle harcmestereket zúzhatunk le, hogy egyre erősebbé váljunk. Ami még érdekes, hogy az egyes harcosok különleges mozdulatai közül is választhatunk, így alighanem tetszés szerint alakíthatjuk a harcművészeti stílusunkat. Jó néhány új játékmód is rendelkezésre áll majd, köztük az újonnan bejelentett Extreme Battle, ahol eszeveszett szabályok mellett püfölhetik egymást a játékosok.

A Battle Hub egy másik újdonság. Ez az összekapcsolt online tér lehetőséget ad majd arra, hogy Street Fighterrel játszhatunk a Street Fighteren belül. Ha pedig hiányzott volna a első részekben látott autók szétverése, akkor nem kell aggódni, a Scrap Heap módban ez is rendelkezésre áll majd.

Mivel a Capcom megosztotta azt is, hogy októberben tartanak egy zárt béta tesztet, ezért úgy tűnik, hogy az SF6 tényleges megjelenése már nincs is olyan messze és 2023-ban végre mindenki újra utcai harcos lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár