Hirdetés

Igazi szupersztár a LoL új elnöke

A jövő héten érkező himnusz is az ő nevéhez fűződik majd.

Hirdetés

A League of Legends világa már Worlds-lázban ég. Szeptember 29-én, kevesebb, mint két hét múlva rajtol a világ legnagyobb LoL-eseménye. Azonban addig is egy óriási bejelentés rázta meg a Riotot, ugyanis új vezetőt kapott a cég: Lil Nas X-et! A 23 éves Grammy-díjas művész uralkodása természetesen csak szimbolikus, azonban valóban több projektben is részt vesz. Az énekest a legtöbben talán a 2019-es Old Town Road című slágerből ismerhetik. De milyen szerepe lesz pontosan az elkövetkezendő időszakban?

Nos, ő szerzi az idei világbajnokság himnuszát, amely a STAR WALKIN címmel szeptember 23-án, pénteken debütál. 

„Úgy éreztem, itt az ideje, hogy kipróbáljak valami újat" – mondta Lil Nas X. „Annyi mindenben hagytam már nyomot a popkultúrában, és most itt az ideje, hogy a játékok világát is bevegyem. Én leszek minden idők legnagyobb elnöke a League of Legendsben. Emellett elkészítem minden idők legjobb Worlds himnuszát, és megrendezem az eddigi legnagyobb, legmenőbb, legszexibb Worlds-öt!

Az új Worlds-himnusz mellett Lil Nas X segíteni fog egy első, a maga nemében egyedülálló Prestige skin elkészítésében a következő hősének, K'Sante-nak, Nazumah büszkeségének. A művésszel együttműködve tervezett Prestige Empyrean K'Sante csütörtökön, november 3-án jelenik meg, és november 14-ig, hétfőig lesz elérhető. A világbajnoki esemény alatt lehet majd megszerezni, ára 2000 token lesz. Természetesen ehhez szükséges lesz az eseménybelépő is. Végül Lil Nas X azzal teszi teljessé a Worldshöz való hozzájárulását, hogy élőben lép színpadra a San Francisco-i Chase Centerben a világbajnoki döntő nyitóünnepségén november 5-én, szombaton.

Várod már a világbajnokságot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Neked melyik a kedvenc vb-dalod?

  • 13 %
  • 6 %
  • 6 %
  • 56 %
  • 13 %
  • 0 %
  • 6 %
  • 0 %

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés