Vasárnap jön a K&H MNEB CS:GO 3. selejtezője, nevezz még ma!

Vasárnap jön a K&H MNEB CS:GO 3. selejtezője, nevezz még ma!

Szeptember 18-án folytatódik a K&H MNEB CS:GO nyílt selejtezős szakasza.

A K&H MNEB augusztus elején bejelentett CS:GO tornáján egy olyan hibrid rendszerű bajnokság várja tárt karokkal a magyar CS:GO-játékosokat, mely egyszerre teremt lehetőséget az amatőr, a félprofi és a profi csapatok előtt, mely az igényekhez igazított lebonyolítással, rövid távon, de mindenkinek esélyt adva rázza fel a hazai CS:GO-t. A nyílt selejtezők végén a négy legjobb csapat jut tovább a zárt szakaszba, ahol az ONYX, a Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Lenovo Legion Honvéd is beszáll a harcokba.

Az első selejtezőn gbkék carokann nevű csapata nyert, a második kvalin pedig az Illés Akadémia Spirit lett az első, így a két csapat holtversenyben a tabella élén áll 110-110 ponttal. A verseny feléhez érve technikailag még bárki odaérhet a zárt szakaszra. Ezért az eheti, harmadik alkalmon akár a Te csapatod is kihívhatja őket a továbbjutást érő helyekért, amennyiben nevezel!

A legfontosabb nevezéssel kapcsolatos információk és linkek alább találhatóak. A szabályzatért ide kell kattintani, a lebonyolításról és nyereményekről pedig ebben a cikkünkben írtunk részletesen. Sok sikert!

MINDEN, AMIT A JELENTKEZÉSRŐL TUDNI KELL:

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!