Hirdetés

EU Masters: Silver Scrapes után dőlt el a továbbjutás, ma jön a francia rangadó

A torna legnagyobb esélyese alaposan megizzadt a második negyeddöntőben, ma 8 ex-LEC-játékost követhettek élőben.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően az LDLC OL jutott tovább a 2022-es Amazon European Masters rájátszásának folytatásában, de elképesztően nagyot harcolt a Dusty. Az NLC-bajnok ötödik mérkőzésre kényszerítette Eikáékat, ami mutatja, hogy még a legnagyobbak is képesek "vérezni". A mai nap a Vitality.Bee és a Team BDS Academy csap össze az idézők szurdokában, összesen 8 ex-LEC-játékost láthattok a Bo5-ös szériában. A magyar streamet a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán találjátok meg!

LDLC OL vs Dusty (3-2)

Hiába csendültek fel a Silver Scrapes dallamai, összességében öt sima mérkőzést vívtak meg a csapatok a Riftben. Az első és a harmadik összecsapást dominálni tudta a Dusty, remekül vették ki DenVoksnéék a játékból Exakicket és Eikát, a franciák két legnagyobb ászát. A második, negyedik és ötödik felvonásban viszont az LFL győztese tudta kontrollálni az akciókat, ezeken a meccseken nem igazán fejtettek ki ellenállást Backlundék.

Végül azért nyerte meg a mindent eldöntő mérkőzést a jóval tapasztaltabb LDLC OL, mert fejben nem estek szét. A Dusty mindent megpróbált ebben a szériában, végül nem tudták elkerülni az elkerülhetetlent. A vereség ellenére óriási taps jár nekik, mert képesek voltak megszorongatni az torna talán legnagyobb esélyesét, a tavaszi döntőst.

Ma a Vitality.Bee csoportmásodikként érkezik a Team BDS Academy elleni Bo5-be. Mindkét együttesben vannak kiemelkedő és már bizonyított játékosok (Skeanz-Jeskla-Jactroll, Reeker-Crownie-Erdote), de talán a felső ösvényes párharc lehet a legizgalmasabb. Szygenda élete egyik legjobb formájában van, de nem szabad elmenni Adam mellett sem, aki olyan választásokat rejteget a zsebében, mint Darius. Kerberos megmutatta tegnap, hogy Darius és Nasus hiába jó papíron, tökéletesen kell megjátszani még a counter matchupokat is, különben túl nagy lesz a topos különbség. Egy parázs, végletekig kiélezett francia rangadóra van ma kilátás, amelynek továbbjutója a GameWard ellen küzdhet meg az elődöntőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Melyik francia csapat jut tovább a mai negyeddöntőből?

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!