Végül Quickybaby is bekerült a WoT-ba, mint megszerezhető parancsnok

Végül Quickybaby is bekerült a WoT-ba, mint megszerezhető parancsnok

Quickybaby egy szenvedélyes World of Tanks parancsnok, akinek egyedi tartalomgyáros festéseit hamarosan mindenki megszerezheti.

Egyelőre nem tudni, hogy Quickybaby milyen formában kerül be a játékba, hiszen ő maga egyelőre még nem tett közzé tartalmat azzal kapcsolatban, hogy elérhetővé válik a játékban. Azonban talán idő előtt, de kiszivárgott minden, amit erről tudni kell, így a parancsnoki kinézete, az egyedi logója, a különleges álcafestése és akár előre is meghallgathatjuk, hogy milyen parancsnoki hangot kapott.

Az alábbi stílus értéke 1 750 arany, de egyelőre nem tudni, hogy milyen formában kerül majd be a játékba. Azonban az már most bizonyos, hogy galériánkban közel egy tucat játékbeli fotón vehetitek szemügyre egyedi stílusát.

Továbbá egy több, mint 13 perces hanganyagot is meghallgathattok arról, hogy mégis milyen lesz a parancsnoki hangja. Ti tervezitek, hogy megszerzitek Quickybabyt, mint egyedi parancsnokot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.