Most már tényleg megjelenik októberben a PC-s Uncharted 4, kiderült a gépigénye is

Ha nem 4K-ban és maxon akarod játszani, akkor egész barátságos a játék gépigénye.

Lassan, de biztosan csak megjelenik végre PC-re is az Uncharted negyedik epizódja, mely egyébként még 2016-ban látott napvilágot PlayStationre. A tetralógia utolsó felvonása a rajongók szemében is a legjobbra sikeredett, így a PC-s tábor örülhet, hogy ezt kapja meg először. A Legacy of Thieves Collection megjelenését eddig néhányszor már elcsúsztatták, de most egy új trailerben megjelölték a végleges időpontot, amikor kézhez kaphatjuk. Az október 19-i dátumot érdemes tehát bevésni a naptáratokba.

A másik nagy kérdés a játékkal kapcsolatban pedig az, hogy vajon milyen vas kell majd a futtatásához? A Naughty Dog beszámolója szerint jól sikerült az optimalizáció, illetve újra alkották a felhasználói felületet, kapott a program ultraszéles monitor támogatást és természetesen egy csomó beállítási lehetősége lesz a PC-seknek a grafikát illetően. Kaptunk egy részletes gépigény táblázatot is a fejlesztőktől és első ránézésre azt kell mondjuk, hogy elég barátságosnak tűnik. Természetesen a 4K/Ultra beállításokhoz egy erősebb gép kell otthonra, de a többi esetben nem kell megijedni, a legtöbb számítógépen biztosan futni fog. Ami viszont szembetűnő lehet az a játék tárhely igénye, hiszen 126 GB adatot pakol fel a merevlemezekre a telepítője.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection október 19-étől válik elérhetővé Steamen és az Epic Games Storeban. Ha az utóbbi platformon vásárolja meg valaki, akkor extra ajándékot kap Fortniteban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!