Játékbeli képeken az új rakétameghajtású harckocsi

Játékbeli képeken az új rakétameghajtású harckocsi

A tank meglehetősen végleges stádiumban szerepel a képeken, így nem elképzelhetetlen, hogy akár már a Holiday Ops ládákba is bekerülhet.

A tank meglehetősen végleges stádiumban szerepel a képeken, így nem elképzelhetetlen, hogy akár már a Holiday Ops ládákba is bekerülhet. A felvetést arra alapozzuk, hogy megszokott sztenderd a Wargaming részéről, hogy az igazán izgalmas tankokat a karácsonyi ládákba dobják be. Emlékezzünk csak az Object 703-II esetére, ahol decemberben a kétágyús prémium tankot, majd február környékét a kétágyús ágat is megkaptuk, de nem volt ez másképp a Bisonte esetében sem.

Ráadásul ne felejtsük el, hogy maga a BZ-176 egy olyan harckocsi, aminek rendkívül gyorsan elkészítették a HD modelljét, tehát nagyon esélyes, hogy a Wargaming minél hamarabb szeretné kiadni. A fenti fotóra kattintva játékbeli képeken vehetitek szemügyre az első rakétameghajtású harckocsit. Szerintetek valóban bekerülhet a játékba karácsonykor ez a tank?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.