E-sport: Felfüggesztették ocelote-ot, a G2 Esports elnök-vezérigazgatóját

E-sport: Felfüggesztették ocelote-ot, a G2 Esports elnök-vezérigazgatóját

A G2 első embere azt csinál(t), amit csak akar(t).

Nyolc teljes hétre felfüggesztette a G2 Esports a CEO-t, avagy a szervezet elnök-vezérigazgatóját. Carlos "ocelote" Rodriguez erre az időszak fizetés nélküli kötelező szabadságra vonul. A döntést a G2 saját hatáskörben intézte, miután a cég döntéshozói megvizsgálták az ex-profi LoL-os magatartását és viselkedését a közösségi médiában. A botrány akkor robbant ki, amikor a G2 első embere megosztott egy videót a Twitteren, amin azt látható, hogy együtt bulizott Andrew Tate-tel.

De ki is ez az Andrew Tate?

Emory Andrew Tate III egy 35 éves influencer, aki profi kickboxerként szerzett hírnevet magának. 2016-tól folyamatosan körül veszik őt a botrányok, de az igazán komoly ügyek 2022-ben láttak napvilágot. Romániába menekült Tate, hogy így ússza meg a vizsgálatokat, amelyek az általa elkövetett erőszakos tevékenységekhez fűződnek. Végül az USA követsége jelezte a rendőröknek, hogy nézzenek utána annak, mit rejteget otthonában az amerikai-brit influenszer. A nyomozás végül kiterjedt emberkereskedelemre és nemi erőszakkal kapcsolatos vádakra, igaz, az ügyben végül senkit sem tartóztattak le. Tate mindent tagad, de a felmerült vádak, a nőgyűlő kijelentései, valamint a COVID-19-cel kapcsolatos dezinformációi és az egyéb gyűlölködő megnyilvánulásai miatt bannolták az Instagram fiókját, a Facebook oldalát és a YouTube csatornáját. 

Ocelote kijelentette, hogy azzal partizik és barátkozik, akivel akar, jelen esetben Andrew Tate-tel. A G2 döntéshozói, valamint a közösségi médiát használó véleményvezérek annyira nem voltak elájulva attól, hogy a G2 CEO ilyen kijelentéseket tesz. Medic, Quickshot és még sokan mások teljes mértékben elítélték Carlos viselkedését, a nyolchetes kötelező szabadság meg mutatja, hogy maga a vállalat is szeretné meghúzni a határokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a nyolchetes felfüggesztés után marad a G2 CEO-ja ocelote?