Idén is visszatérhet a Waffenträger esemény

Idén is visszatérhet a Waffenträger esemény

Több ezer Waffenträger térhet vissza idén ősszel?

Egyelőre nem sokat tudni arról, hogy mit is tartogathat nekünk a Waffenträger esemény. Egyelőre csak egy kiszivárgott videóról beszélhetünk, ami előre sejteti, hogy valami készül, valamint egy részlet Ermelinda Jung személyes naplójából, aki nem meglepő módon közeli rokonságban áll von Kriegerrel, a Waffenträger monstrum megálmodójával.

(Részlet Ermelinda Jung személyes naplójából.)

„Légy visszafogott” – mondja apám gyakran. „A visszafogottság elegancia. A visszafogottság úgy illik egy tisztességes Jungfrauhoz, mint egy szép, szerény ruha.”

Jó öreg Papi. Maximilian Leonard von Krieger-Witthoffen. Baron zu Ledensburg. Nagyon jól tudja, hogy mindig a zsíros szerelőoverallt választom a legszebb ruha helyett – de még egy szerénytelenebb helyett is. Mégis még mindig úgy tekint rám, mint a kislányára. Néha persze a vad gyermekének nevez (amikor fent van a monoklija, feltételezem). De most komolyan... Vad? Mérnöki diplomám van! Csak egy kicsit indulatos és féktelen vagyok. Bocs, én kérek elnézést.

Apám nemes származású – és nemes lelkű. Briliáns tudós, egy alábecsült és félreértett zseni. Hőstettei az emberiség ismereteinek gyarapítását szolgálják. És mégis, a Szövetség gazemberei megpróbálják levadászni őt. Meg merészelték támadni a bázisát, és ezzel elvonták a figyelmét a munkájáról, vesztegetve értékes idejét. Biztos vagyok benne, hogy az egészet az a rosszindulatú nő és az apám elleni személyes bosszúhadjárata vezérli. Mi is volt a neve... Evillanelle?

Mi értelme van a visszafogottságnak? Papi többször is megkegyelmezett nekik. Nem tanulnak semmiből. (És az ötlettelen recsegő-ropogó nyomkövető szerkentyűik elbabrálása sem számít.) Mégis annyira elbizakodottak, hogy ismét ránk akarnak támadni, azt gondolva, hogy a legrosszabb esetben is csak az lesz a vége, hogy megszégyenülnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.