Kojima-san is imádja a Cyberpunk Edgerunnerst

Kojima-san is imádja a Cyberpunk Edgerunnerst

A legendás videójáték mogul egy ültő helyében darálta le a sorozatot. 

Kicsivel több mint egy hete annak, hogy megjelent a Cyberpunk 2077 alapján készült Cyberpunk Edgerunners anime, ami nagyon hamar letarolta a Netflix kínálatát és meghódította az egész világot. Hype ide vagy oda, a sorozat önmagában is remek lett, az animációt nagyon eltalálta a Studio Trigger, a zene iszonyat hangulatos, a történet meg, hát elég szívbe markoló. Ha kíváncsiak vagytok rá, miért éri még megnézni a szériát, olvassátok el az alábbi cikkünket!

Az Edgerunners egyébként nem csak a közönség, de a kritikusok tetszését is elnyerte és jelenleg 100%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon. A sorozat természetesen nem kerülte el korunk egyik legzseniálisabb videójáték-fejlesztőjének, Hideo Kojimának a figyelmét sem, mondjuk fura lett volna, ha kihagyja, hiszen egy rövidebb szerep erejéig feltűnt a játékban is. Lényeg a lényeg, hogy a szakember nemrég közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy egy ültő helyében nézte végig az alkotást és fantasztikusnak tartja. 

Kojima mindemellett kifejtette, hogy a jelenlegi anime helyzetet tekintve, miszerint a japán stúdiókat beszippantja a tengerentúli piac, az Edgerunners egy kész csoda és az ő generációjában híres Cyber City OEDO 808-ra emlékezteti. Nem mindennap ajánl animét a nagymester, szóval megyek is, ránézek a Cyber Cityre, ha tehetitek, tegyetek ti is így!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!