Hirdetés

Gőzerővel folyik a Fantastic Four-film fejlesztése - Megvannak a forgatókönyírók!

Plusz Kevin Feige és csapata hamarosan kiválasztja a szereplőket is. 

Hirdetés

A Marvel-moziverzum még júliusban ledobta az atomot, amikor Kevin Feige a San Diegoi Comic-Con rendezvényen hivatalosan is bejelentette az MCU ötödik, ráadásul a hatodik fázisát is. A szakember temérdek új mozis és Disney+-os projektet jelentett be, ráadásul két Bosszúállók filmet is is leleplezett, melyek előreláthatólag 2025-ben debütálnak majd a mozikban. Ha lemaradtatok volna a stúdió hosszútávú terveiről, az alábbi cikkünkben minden fontos bejelentést megtaláltok. 

A hatodik fázist egyébként 2024. novemberében a Fantasztikus Négyes mozifilm nyitja, ami hatalmas érdeklődést generált az elmúlt pár hónapban. Ha emlékeztek még, a csapat egyik tagja már feltűnt a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben, ahol a karakter egyik variánsát John Krasinski keltette életre, köszönhetően annak, hogy Kevin Feige hallgatott a rajongókra. Könnyen lehet azonban, hogy legközelebb nem a színész játssza majd Reed Richardsot, ugyanis a multiverzum miatt akár Danny Devitót is megfűzhetik a szerepre, bár nem valószínű. Visszatérve a 2024-es Fantastic Four filmre, egyelőre nem sok minden látott napvilágot a projektről nemrég azonban bejelentették, hogy a forgatókönyvet két fiatal szakember, Jeff Kaplan(Nem azonos a Blizzard egykori szakemberével) és Ian Springer írja, a rendezésért pedig a WandaVíziót is jegyző Matt Shakman felel. 

Érdekesség, hogy a projekt így előkészületi fázisba lépett és a Deadline információi szerint Kevin Feige és csapata így nekiállhat megkeresni, ki alakítsa Reed Richardsot, Susan Stormot, Johnny Stormot, illetve Ben Grimmet, na meg jó lenne, ha kerítenének valakit Victor von Doom szerepére is, mivel nincs F4 történet nélküle. A fanok persze foggal körömmel ragaszkodnak Krasinskihez, akinek egyébként elég üresnek tűnik a naptára, mondjuk 2024-re van egy saját filmje készülőben, szerintünk viszont beleférhet egy hakni a Marvelnél. Ezen kívül azt pletykálják, hogy Sue szerepére a Marvel a Megszállottak viadalában tündöklő Jodie Comert nézte ki, hivatalosan azonban egyik fél sem ismert el semmit. Akárhogy is legyen, izgalmas időszak előtt állunk és ha tippelnünk kéne, az elkövetkezendő pár hétben a Marvel felfedi majd a csapat tagjait, jövő tavasszal meg indulhat is a forgatás. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - A középkori Japánba kalauzol minket az A sógun, kizárólag a Disney+ felületén

A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun” itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés