EU Masters: Nem tud veszíteni a BDSA, Bluerzoréknak kell ma tőletek a biztatás!

EU Masters: Nem tud veszíteni a BDSA, Bluerzoréknak kell ma tőletek a biztatás!

Egy kisebb termetű Góliát és egy igazi Góliát csatája következik, a spanyol bajnok összecsak a francia címvédővel!

Elérkezett a magyar LoL-rajongók számára az egyik legfontosabb nap, ugyanis ma 17:00-tól az Idézők szurdokában ütközik meg Bluerzor és a Team Heretics az LDLC OL-lel. A spanyol bajnok eddig remekül vette az akadályokat, azonban most következik az első igazi kihívás számukra. A legjobb magyar dzsungeles ellenfele nem lesz más, mint a francia címvédő, a tavaszi EU Masters ezüstérmese, az LFL valaha volt egyik legeredményesebb klubja. Nem kell azonban félteni a hispánokat sem, akik a Unicorns of Love Sexy Edition ellen megmutatták, hogy a papírformát bármikor képesek felborítani. A magyar közvetítést a lolesports.com felületén, az esport2tv Twitch-csatornán, valamint az Esport1.hu oldalán megtaláljátok, a chatben végig pörögjön a #TEAMZOR, szurkoljátok ki a győzelmet a Subicz Dánielnek!

Team BDS Academy vs GameWard (3-0)

Egyszerűen nem tud hibázni a négy ex-LEC-profival kiálló francia együttes. Sheo vezetésével újabb veretlen szériát tudhatnak a maguk mögött, így a 2022-es nyári Amazon European Mastersen eddig a mérlege a BDSA-nak egy elég impozáns 12-0. Nincs igazán hiba a gépezetben, mindenki tudja, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálni. A francia dzsungeles mellett mindenképpen ki kell emelni Adamet, aki mindent megtesz azért, hogy ismét az LEC-ben harcolhasson a legjobbakkal. A még mindig csak 20 éves topos konkrétan szólóban lehozta a harmadik mérkőzést Aatroxával.

A Team Heretics kiválóan tudja lassítani a mérkőzéseket, ami jó jel a mai rangadó előtt. Bluerzor hívásai eddig nem okoztak csalódást, iBo tankokkal és bruiserekkel egyaránt jól tud teljesíteni. A legnagyobb kérdőjel az alsó ösvény környékén rajzolódik ki, ahol Jackspektrának ma tényleg mindent bele kell adnia, ugyanis Exakick lesz az ellenfele. A fiatal francia talán a legjobb játékosa az egész LDLC-nek, könnyedén előfordulhat ezért, hogy óriási banhullám érkezik majd emiatt botra mindkét oldalról. Amiben bízhat a spanyol együttes, hogy a Dustynak sikerült ötödik meccsig elvinnie a szériát a jóval esélyesebb ötös ellen, vagyis Eikáék sincsenek abszolút bombaformában a jelek szerint. Mindenképpen egy izgalmas és kiélezett összecsapásra lehet számítani, ahol eldől, hogy melyik klub lesz a Team BDS Academy ellenfele a szombati fináléban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Bluerzorék bejutnak a döntőbe?