Hirdetés

LoL: Hivatalos a Worlds play-in menetrendje

Már csak egy hét és indul a vb. Te is egyre jobban izgulsz?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Már lehet vágni a centit, számolni, hogy mennyit kell még aludni, ugyanis jövő hét csütörtökön, szeptember 29-én elrajtol a League of Legends világának legnagyobb eseménye, a 2022-es Worlds. A csoportok sorsolását már korábban megtartották, két európai csapatnak szoríthatunk a selejtező során. Most pedig már a menetrend is felkerült a hivatalos honlapra, így lehet készíteni a naptárakat, az ébresztőt és a kávét, hogy hajnalban is végig szurkolhassunk kedvenceinknek. 

Magyar idő szerint 22 órakor kezdődnek a küzdelmek, rögtön LEC-csapattal, ugyanis az Isurus és a MAD Lions párharca nyitja a világbajnokságot. Rögtön utána a Fnatic is az Idézők szurdokába lép, hogy lerombolja a tavaszi LCS-bajnok Evil Geniuses nexusát. Érdemes fent maradni, ugyanis a játéknap utolsó meccsén az MSI-győztes Royal Never Give up találkozik koreai riválisával, a DRX-szel, aminek győztese lépéselőnybe kerül a csoportban is. Mindenki egyszer játszik a másikkal, Bo1-es formátumban. A hat tagú csoport győztese egyenes ágon jut be a fő eseményre, a 2-4. együttes egy rájátszás során küzd meg a másik két kiadó helyért.

A meccseket a szokásos helyen, a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on követhetitek élőben, magyar nyelven! Nem érdemes lemaradni róluk, a világ legjobbjai mérik össze tudásukat több, mint egy teljes hónapon keresztül. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted kiesik a nagy esélyesek egyike a selejtezőben?

  • 36 %
  • 0 %
  • 55 %
  • 0 %
  • 9 %
Hirdetés
Hirdetés