Megkezdődött a CIS-EU szerver játékos átvitele

Megkezdődött a CIS-EU szerver játékos átvitele

Tartotok attól, hogy az ukrán és orosz játékosok érkezése az európai szerverre megváltoztatja az általános játékélményt?

A FÁK területén jelenleg regisztrált játékosoknak dönteniük kell, hogy a Wargaming által üzemeltetett EU régióba vagy a Lesta Games szervereire költöznek át. A játékosok átvitele mától, szeptember 20-tól kezdődött meg, és a FÁK területén lévő játékosoknak október 12-ig dönteniük kell, hogy folytatni tudják a játékot.

Ugyanazok az előnyök, folyamatos támogatás

Az EU szerver korábbi játékosai számára kevés fog változni, de az áthelyezett játékosok azonnal megtapasztalhatják ugyanazokat az akciókat, előnyöket és szolgáltatásokat, amelyekhez a meglévő EU játékosok már hozzáférnek. Az EU World of Tanks portál, az ügyfélszolgálati portál és a közösségi csatornák mostantól két további nyelven, ukránul és oroszul is elérhetők, mivel ezek a FÁK területén a leggyakrabban beszélt nyelvek.

Az átvitellel megmarad:

  • A fiókon elért előrehaladás kisebb kivételekkel
  • Az árképzési irányelvek a Prémium boltban
  • A csatlakozási ping-arányok: az RU3 és az RU10 szervereket áthelyeztük az európai klaszterbe, és átneveztük őket EU3-ra és EU4-re.
  • Nyelvi támogatás: a hivatalos portálon a híreket már orosz és ukrán nyelven is lehet olvasni, és a játékklienst is teljesen lokalizáltuk ezekre a nyelvekre

Szerverpopulációk és szakasz lehetőségek

Egyelőre az áthelyezett játékosok a dedikált EU3 és EU4 szerverekhez csatlakoznak. Ezek a játkosok meghívhatják az EU1 és EU2 szerverek játékosait szakaszba, viszont közvetlenül nem tudnak bejelentkezni a World of Tanks-be, és nem tudják kiválasztani az EU1 vagy EU2 szervert.

Ennek az ellenkezője is lehetséges, a jelenlegi EU játékosok is tudnak egy szakaszban játszani (szakaszba hívással) az EU3-as és EU4-es játékosokkal. Ha a szakasz feloszlik, a játékos addig játszhat a szerveren, amíg ki nem jelentkezik, vagy vissza nem vált a neki kijelölt szerverre.

Fizetési módok

Az EU (Wargaming) régióban a fizetési módok az Orosz Föderáció és Fehéroroszország kivételével minden országból elérhetők a játékosok számára. Az orosz és fehérorosz fizetési módok csak az RU régióban (Lesta Games) lesznek támogatottak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.