Módosítanak a turbó móddal felszerelt új lengyel prémium tankon

Módosítanak a turbó móddal felszerelt új lengyel prémium tankon

A CS-63 után megjelenik még egy olyan lengyel közepes tank, amivel turbó üzemmódba kapcsolhatunk.

A CS-52 C egy teljesen új tier VIII-as prémium közepes tankként érkezik a játékba. Fő különlegessége abban a turbó üzemmódban rejlik, amit a tier X-es CS-63-nál már megismerhettetek. Azaz az extra sebesség elérése érdekében a CS-52 C veszít pontosságából, ugyanakkor a harckocsit mégis ki lehet használni bizonyos körülmények között, ami jellemzően közelharci összecsapásokat jelent.

A Wargaming ezúttal megadta a közepes tank számára a Közepes Repeszpáncél felszerelésének lehetőségét, illetve egy rövid leírással is ellátta. 

A CS-52 C új leírása

A T-34-85 harckocsik helyettesítésére egy új közepes tank fejlesztése kezdődött meg Lengyelországban, amihez felhasználták a szovjet tank iskola eredményeit és mindezt eredeti megoldásokkal kombinálták. Az egyik ilyen megoldás szerint a 100 milliméteres főfegyverzetet CS-52 toronyba helyezték, viszont a T-55 harckocsik gyártása elkezdődött, ami még azelőtt véget vetett a CS-52 C karrierjének, mielőtt az elkezdődhetett volna.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.