Hirdetés

Az előzetes alapján M. Night Shayamalan következő filmje is hátborzongató lesz

A Kopogás a kunyhóban címre keresztelt alkotás remek kis thrillernek ígérkezik. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Habár mostanában a mozikat a szuperhősös alkotások uralják, néha napján érkezik egy mű azok számára, akik a klasszikus stílust részesítik előnyben. Nemrég például a horror zsáner rajongói örülhettek, ugyanis befutott az 1987-es Hellraiser remake-jének előzetese, melyben a pokol továbbra is annyira hátborzongató, mint 35 évvel ezelőtt. 

Szerencsére a thriller rajongóknak is tudunk most kedveskedni egy kis aprósággal, köszönhetően annak, hogy a legendás M. Night Shaylaman legújabb filmjének, a Kopogás a kunyhóbannak befutott az előzetese. Az Universal forgalmazásában készült projekt alaphelyzete szerint egy szerető család elugrik vakációzni, azonban házikójukra rátör négy elég szektásnak tűnő fanatikus, akik elmondásuk alapján az apokalipszist akarják megállítani. Az idegenek mondjuk elég érdekes módszert választottak a világvége elodázásához, mivel arra kényszerítik a kikötözött családot, hogy valakit öljenek meg maguk közül. 

Dave Bautista mellett tehát Rupert Grint számít még húzónévnek, de érdemes lesz odafigyelni Nikki Amuka-Bird játékára is. Premier előreláthatólag 2023. február 23-án, ti ránéztek majd a filmre? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés