LoL: Lil Nas X - Star Walkin', avagy érdekességek a Worlds 2022 himnuszáról

LoL: Lil Nas X - Star Walkin', avagy érdekességek a Worlds 2022 himnuszáról

Ismét remek munkát végeztek az animátorok, látványos videót kapott az idei világbajnokság hivatalos dala.

Tegnap délután hivatalosan bemutatkozott a 2022-es League of Legends világbajnoksághoz készült himnusz. Az előző évekhez hasonlóan Lil Nas X - Star Walkin' dalához is készítettek egy ütős videót, amely rejtett utalásokkal van tele. Ezeket az "easter eggeket" találjátok meg az alábbiakban.

A rajongók és mezeik

Ahogy a hagyományos sportoknál, úgy az e-sportnál sem maradhatnak el a mezek és más merchek, amelyek kifejezetten a rajongók számára készültek. A fenti videóban láthattok Team Liquid pulcsit, RNG pólót, Faker mezt, Evil Geniuses zászlót, Gumayusi mezt, Jankos mezt és Closer mezt is.

A négy főszereplő és a hatalmas mecháik

A Riot Games még a tavaszi szezon előtt eldöntötte, hogy CoreJJ-t (Team Liquid szupercsapat), Humanoidot (Fnatic szupercsapat), Meikót (EDG, mint világbajnoki címvédő) és Chovyt (Gen.G szupercsapat) helyezi a középpontba. A négy idéző mechája egy-egy ikonikus választásukat szimbolizálja. (CoreJJ - Rell, Meiko - Thresh, Humanoid - Twisted Fate, Chovy - Azir)

Runeterra régiók, amelyek a mecha-hősökhöz kapcslódnak

Amikor a négy főszereplő összerakja a hatalmas gépeket, láthatóak azok a területek, ahonnan származnak a champek.

Bilgewater utalások

A kikötőben látható hajók nevei különböző bilgewateri hősökre utalnak. New Destiny Graves passzívja, Dreadway Gangplank hajója, a Burning Tides egy Bilgewaterben játszódó történet címe.

Játékosok a rajongóik gyűrűjében

CoreJJ mellett ott van egy figura, aki egy vonalzót (angolul ruler) tart a kezében. CoreJJ és Ruler 2017-ben egymás oldalán nyerte meg a Samsung Galaxyvel a League of Legends-világbajnokságot. A jobb alsó sarokban olvasható idézet (Everyone else is trash) Doublelifttől származik

Chovyt körbeveszik alakok, akik mintha imádkoznának. A "Church of Chovy", avagy "Chovy egyháza" gyakorlatilag a rajongók csoportjának közkedvelt elnevezése.

Humanoid mellett látható egy plüss oroszlán. A cseh mides 2021-ben mindkét LEC-szezont a MAD Lions együttesével nyerte, majd átigazolt az év végén a Fnatichoz. A háttérben olvasható Uma Noid felirat a FNC középső ösvényesének egy beceneve, ami az Uma Jan (Perkz in-game neve) egy változata. 

Végül Meiko mellett ott van egy cicafüles alak, ami utalás arra, hogy az EDward Gaming kínai támogatója mennyire nagy rajongója ezeknek a négylábúaknak. Nem véletlen választotta Yuumit, akihez el is készült az EDG-skin.

Nektek hogy tetszik az idei LoL-vb himnusza?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!