Már csak egy esélyetek maradt, hogy bejussatok a K&H MNEB CS:GO versenyére!

Már csak egy esélyetek maradt, hogy bejussatok a K&H MNEB CS:GO versenyére!

Szeptember 25-én véget ér a K&H MNEB CS:GO nyílt szakasza, ne maradjatok le az utolsó selejtezőről!

A K&H MNEB augusztus elején bejelentett CS:GO tornáján egy olyan hibrid rendszerű bajnokság várja tárt karokkal a magyar CS:GO-játékosokat, mely egyszerre teremt lehetőséget az amatőr, a félprofi és a profi csapatok előtt, mely az igényekhez igazított lebonyolítással, rövid távon, de mindenkinek esélyt adva rázza fel a hazai CS:GO-t. A nyílt selejtezők végén a négy legjobb csapat jut tovább a zárt szakaszba, ahol az ONYX, a Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Lenovo Legion Honvéd is beszáll a harcokba.

Az első selejtezőn gbkék carokann nevű csapata nyert, a második kvalin pedig az Illés Akadémia Spirit lett az első, így a két csapat holtversenyben a tabella élén állt 110-110 ponttal. A harmadik selejtezőn a két éllovas találkozott össze a döntőben, ahol a carokann szerezte meg második győzelmét és ezzel az első biztos továbbjutók is lettek egyben.

A selejtezők végéhez érve technikailag még bárki odaérhet a zárt szakaszra. Bár az Illés Akadémia Spirittől ezt a lehetőséget már csak a bullpeek- vehetné el, a másik két helyért még nagyon is nyitott a verseny. Ezért az eheti, negyedik alkalmon akár a Te csapatod is megkaparinthatja a továbbjutást érő helyek egyikét, amennyiben nevezel!

A legfontosabb nevezéssel kapcsolatos információk és linkek alább találhatóak. A szabályzatért ide kell kattintani, a lebonyolításról és nyereményekről pedig ebben a cikkünkben írtunk részletesen. Sok sikert!

MINDEN, AMIT A JELENTKEZÉSRŐL TUDNI KELL:

  • Elsőként látogass el az mneb.esport1.hu-ra és regisztrálj.
  • Ezek után jelentkezz a FACEIT-en kiírt kvalik bármelyikére
    • Első nyílt selejtező: 2022. Szeptember 4.
    • Második nyílt selejtező: 2022. Szeptember 11.
    • Harmadik nyílt selejtező: 2022. Szeptember 18.
     Negyedik nyílt selejtező: 2022. Szeptember 25.

A K&H MNEB őszi CS:GO versenyét élőben követhetitek az Esport1TV Twitch csatornáján. A közvetítés szeptember 25-én, vasárnap, 13:30-kor indul és a selejtező végéig tart.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!