Tom Hardy titokban benevezett egy Jiu-Jitsu tornára, ahol arany érmet nyert

Tom Hardy titokban benevezett egy Jiu-Jitsu tornára, ahol arany érmet nyert

A színész évek óta űzi a sportot és nagykövete is egy veteránokat segítő jótékonysági szervezetnél. 

Tom Hardy korunk egyik legjobb angol színésze és karrierje során számtalan szuperprodukcióban láthattuk már, plusz még a kisképernyőt is meghódította a Peaky Blinders és Taboo című sorozatokkal. A sztár legutóbb azzal került a rivaldafénybe, hogy a Sony hivatalosan is berendelte a Venom harmadik részét, ami tovább bővíti majd az MCU-n kívül létező Pókember-univerzumot. 

Hardy egyébként mostanában nem forgat, Havoc című filmje, melyben producerként is tevékenykedik már az utómunkáknál tart, ezért volt ideje arra, hogy benevezzen egy Brazil Jiu-Jitsu versenyre nemrég. A színész természetesen álnéven adta be a jelentkezését, magán a megmérettetésen persze felismerték, ráadásul mindenkit meglepett azzal, hogy minden ellenfelét legyőzte és megnyerte a bajnokságot. 

A beszámolók szerint a színész nagyon jó fej volt a versenyen, kedves volt a rajongóival és bárkivel leállt csevegni, vagy készíteni egy közös képet. Ezzel szemben az ellenfelei úgy nyilatkoztak, hogy a szőnyegen egy rendkívül nehéz és harcias ellenfelet ismertek meg benne, aki nem ismer kegyelmet vagy kompromisszumot a küzdelem során.  Érdekesség, hogy Hardy nem először nyer Jiu-Jitsu versenyt, nyáron például a REORG jótékonysági szervezet bajnokságát nyerte meg, ami alapvetően a veteránok  társadalomba való visszailleszkedését támogatta. Így ha tippelnünk kéne, nem utoljára láthattuk küzdeni a színészt és reméljük, legközelebb is nyerni fog!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!