Hirdetés

LoL: Egy buffot eltolt a Riot Games, egyet meg elfelejtettek említeni a fejlesztők

A hivatalos Worlds-patch teljes leírásából először a Riot Games kifelejtett egy fontos erősítést.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A 12.18-as LoL-frissítés, a 2022-es Worlds hivatalos patche szerdán élesedett. Néhány hős nerfet, több karakter erősítést kapott, valamint Maokai és Udyr komolyabb, több képességet felölelő módosításcsomagnak örülhetett. Nem volt azonban hiánytalan a leírás, amit a Riot Games az idézők rendelkezésére bocsátott. Kimaradt egy olyan buff, amely a profi metában egy kifejezetten előnyben részesített karaktert érintett. Az extra információkat végül belecsempészték a patch notesba, azonban lehet sokan a mai napig nem is tudnak erről a változtatásról.

Az "elfelejtett" Akali erősítés

A játékegyensúlyért felelős csapat a Shuriken Flipet (E képesség) oly módon erősítette, hogy már minden eltalált célpontra True Sightot biztosít, vagyis felfedi az ellenséget. Ez a mostani metában egy kifejezetten hasznos buff, mivel a Twitchek elszaporodtak a Solo Queue és a profi metában egyaránt.

Az eltolt Nasus buff

Eredetileg úgy tervezte a Riot, hogy a 12.18-as patchben hozzányúlnak a végtelenbe és tovább stackelő hős két képességéhez. 

  • Wither (W): Támadási sebesség csökkentése a mozgási sebesség lassításának 50%-ról 75%-ára növekedik
  • Fury of the Sand (R): Töltési idő 120 másodpercről 110/100/90 másodpercre csökken

Végül ezt a két módosítást nem aktiválták az éles szervereken, egy későbbi időpontra tolták el a Homokdűnék őrének erősítését.

Szerinted Akali meghatározó szereplője lesz a világbajnokságnak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted Nasus előkerül majd a Worldsön (tiltják/választják)?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!