K&H MNEB CS:GO: A bullpeek- húzta be az utolsó selejtezőt!

K&H MNEB CS:GO: A bullpeek- húzta be az utolsó selejtezőt!

Véget ért a K&H MNEB CS:GO nyílt selejtezős szakasza, ez a négy csapat folytathatja a másfél millió forint oroszlánrészéért zajló versenyt.

K&H MNEB CS:GO tornájának utolsó selejtezőjén a bullpeek- 2-1-re legyőzte a MIXet a döntőben (Inferno 16:9, Mirage 4:16, Vertigo 16:13). A jó szereplésnek köszönhetően mindkét csapat csatlakozhat a végig kiemelkedően teljesítő Illés Akadémia Spirithez és carokannhoz az esemény következő szakaszában, ahol négy meghívott, az ONYX, a Budapest Five, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Lenovo Legion Honvéd is beszáll a harcokba.

Az első selejtezőn gbkék carokann nevű csapata nyert, a második kvalin pedig az Illés Akadémia Spirit lett az első, így a két csapat holtversenyben a tabella élén állt 110-110 ponttal. A harmadik selejtezőn a két éllovas találkozott össze a döntőben, ahol a carokann szerezte meg második győzelmét és ezzel az első biztos továbbjutók is lettek egyben.

A negyedik selejtezőhöz érve a csapatok nagyobb részének már csak matematikai esélye volt a továbbjutásra, így többen is távolmaradtak a vasárnapi eseménytől. Velük tartott a carokann is, akiknek már csak a top 4-en belüli helyezésüket befolyásolta volna a szereplés. Ennek a körülménynek, valamint a jó játéknak köszönhetően a bullpeek- is csatlakozhatott a selejtezők győztesei közé. Az Illés Akadémia Spirit pedig egy 3. hellyel biztosította tegnap az összesített első helyét a tabellán.

Továbbjutók

1. Illés Akadémia Spirit - 225 pont
2. carokann - 210 pont
3. bullpeek- - 185 pont
4. MIX - 170 pont

A K&H MNEB CS:GO Kupa október 3-án folytatódik a rájátszással.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!