Hirdetés

LoL: Nincs megállás a Riotnál, itt vannak a jövő heti frissítés első részletei

Számos tárgyválasztást erősít a Riot a következő LoL-frissítésben.

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

Az elmúlt három patchben a League of Legends játékegyensúlyért felelős csapatának tagjai a Worlds metáján dolgoztak. Az éles szervereken jelenleg is az a 12.18-as frissítés fut, amelyen a világ legjobb játékosai csütörtökön megkezdik a küzdelmeket. A jövő héten azonban frissül a kliens, érkeznek azok a módosítások és változtatások, amelyek nem a profik számára készültek. Az első részleteket a 12.19-es LoL-patchről Riot Phorxzon osztotta meg a közösségi médiában, amelyekből már következtetni lehet arra, hogy milyen irányt vesznek a tiltások és választások.

12.19-es LoL-frissítés: Hősök, amelyek a tervek szerint erősítéseket kapnak

12.19-es LoL-frissítés: Hősök, amelyek a tervek szerint gyengítéseket kapnak

  • Master Yi
  • Rek'Sai

A fenti módosításokon kívül készülhettek a Syndra mini-reworkre, valamint arra, hogy a Mortal Remindert buffolják, az Eclipse-t viszont nerfelik. A 12.19-es League of Legends-frissítés 2022. október 5-én, azaz jövő hét szerda hajnalban élesedik az összes szerveren. A változtatások pontos értékeit holnap olvashatjátok el.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted melyik Malphite-ot a szórakoztatóbb játszani: AP vagy full tank?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!