Bemutatkozott a Deadpool 3. – Hugh Jackman is benne lesz!

Bemutatkozott a Deadpool 3. – Hugh Jackman is benne lesz!

A filmmel kapcsolatos új infókat Ryan Reynolds osztotta meg egy vicces videóban. 

Habár a Marvel-moziverzum negyedik fázisának minősége kissé hullámzóra sikerült, a lezárásra nagy dobással készül a stúdió a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című mozival, melyben sajnálatos módon már Chadwick Boseman ölti magára a karakter palástját. Az örökös valószínűleg Shuri hercegnő lesz, akinek Atlantisz urával, vagyis Namorral kell majd szembenéznie. A film rendezője és a főgonoszt alakító színész nemrég interjút adott az Empire magazinnak, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok az alábbi cikkre!

A Marvel-moziverzum 2023 és 2024-es alkotásaiban már egyébként felpörögnek az események(legalábbis reméljük) és olyan folytatásokat kapunk majd, mint a Galaxis őrzői Vol. 3, a Hangya és Darázs: Qvantumania, plusz megérkezik majd a régen várt Penge is. Habár még nem hivatalos, de szerintem nyugodtan az ötödik fázishoz csaphatjuk a Deadpool 3-at, amiről nemrég kiderült, hogy 2024. szeptember 6-án érkezik a mozikba. A hírt maga Ryan Reynolds jelentette be egy vicces kis helyzetjelentő videóban, melyben ráadásul még Hugh Jackman is feltűnt és kissé unottan megerősítette, hogy ő is szerepelni fog a filmben. Lehet tippelni, kit fog alakítani.

Érdekesség, hogy mióta a Disney bekebelezte a Foxot, a mutánsok jogai visszakerültek Mickey Egérhez, ezért a következő Deadpool film már részese lesz a Marvel-moziverzumnak is. Amikor mindez kiderült, a rajongók kicsit beparáztak, mondván a habos-babos MCU-ba nem feltétlenül illik a szabadszájú kétlábonjáró tehénlepény és sokan attól tartottak, hogy Kevin Feige megpróbálja majd kicsit családbarátabbá tenni a folytatást, tudjátok, semmi káromkodás és szex, vagy vér és belek. Szerencsére ettől nem kell tartanunk és a Deadpool 3. hivatalosan is R besorolással készül, így remélhetjük a legjobbakat. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!