Ősszel startolna a Penge forgatása, de kilépett a rendező

Ősszel startolna a Penge forgatása, de kilépett a rendező

A vámpírvadász legújabb kalandját 2023-ra tervezik, egyelőre viszont kérdéses, hogy ez tartható lesz-e az események fényében.

Sok rajongó megörült, mikor az MCU részeként bejelentették az új Blade (Penge) filmet, aztán sokak arcára fagyott a mosoly, miután a stúdió PG-13 besorolással küldi majd a mozikba. A főszerepet egyébként a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali kapta meg korábban – aki mostanra egyre frusztráltabbá válik a fejlemények miatt –, mellette pedig még biztosra vehető Delroy Lindo és Aaron Pierre feltűnése is a történetben. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a rendező, Bassam Tariq miért dobbantott a produkcióból, bár a filmhez közel álló források azt állítják, hogy producerként továbbra segíti majd a munkálatokat. Bassam Tariq eközben kiadott egy posztban viszonozta a jókívánságokat és köszönetet mondott a Marvelnek az eddigi közös munkáért.

Tariq 2021 nyarán kapta meg a Blade rendezői székét, viszont a távozása elég problémás lehet, hiszen novemberben kezdtek volna bele a forgatásokba Atlantában. A Marvel egyébként mindössze annyit osztott meg az esettel kapcsolatban, hogy a folyamatos csúszások miatt már nem Tariq rendezi az új alkotást, de producerként még számítanak rá. Sajnos valóban sokat késik az új Penge, a munkálatokat többek között azért sem tudták még elkezdeni, mert számos alkalommal írták át a forgatókönyvet, mielőtt zöld utat kapott volna a történet. Elvileg a szkript mindössze 90 oldalból áll, ráadásul csak két nagyobb akciójelenetet tartalmaz és azoktól sem különösebben dobja el az ember az agyát.

Ha sikerül új rendezőt találni és minden a menetrend szerint halad végül, akkor az új Penge 2023. november 3-án landol a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!