LoL: Videókon Ahri vizuális frissítése, még a farka is megújul a rókalánynak

LoL: Videókon Ahri vizuális frissítése, még a farka is megújul a rókalánynak

A League of Legends fejlesztői közül többen azon dolgoznak, hogy az egyik legnépszerűbb hős megkapja a fejlesztést.

2011-ben jelent meg a vastayai mágus, aki azóta töretlen népszerűségnek örvend. Az idézők előszeretettel választják a középső ösvényes karaktert, legyen szó Ardent-metáról, tank metáról vagy Ezreal jungle-metáról. A Riot természetesen pontosan tisztában van azzal, hogy a nagyobb érdeklődésre számot tartó hősökre könnyebb eladni a hőskinézeteket és egyéb kozmetikai tartalmakat, ezért is döntöttek úgy, hogy Ahrinak szüksége van egy ASU-ra. Az "Arts & Sustainability" megnevezés tulajdonképpen azt jelenti, hogy a jövőbeli tervek érdekében most alakítanak a képességek kinézetén, az animációkon, az egyes színösszeállításokon. Az alábbiakban ezeket a változtatásokat láthatjátok összehasonlító videókon.

Ahri farkának fizikája

Igyekeztek úgy alakítani a kilencfarkú lány, kilenc farkának mozgását, hogy az emlékeztessen egy valódi rókáéra. Az egészet megfejelték egy mágikus csavarral, hogy tényleg úgy tűnjön, egy misztikus teremtmény harcol a Szurdokban.

A kicsit felturbózott Q-képesség

A spagettikódokat kell még felszámolnia a Riotnak ennél a képességnél, de egyelőre jó úton járnak.

A W-képesség változtatásai

Nemcsak a képességek animációit, hanem a hozzájuk kapcsolódó hangeffekteket is módosították.

Az ulti hangjának átalakítása

Úgy változtatták a végső képességet, hogy a játékos pontosan tisztában legyen azzal, aktív-e a Spirit Rush aurája, van-e töltés rajta.

Összességében egy több réteget felölelő fejlesztési munka zajlik jelenleg a háttérben Ahri főszereplésével. A tervek szerint 2023-ban debütálhat az éles szervereken az ASU-n átesett mágus.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Ahri még idén kap új hőskinézetet?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.