Hirdetés

Esport1 Podcast - Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rockstar Games!

Főhet a feje a Rockstar csapatának.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

A Rockstar Games elkényelmesedett vajon? Lehet, hogy az RP-mozgalom és a GTA 5 töretlen népszerűsége miatt egy kicsit hanyaggá váltak? Most, hogy az internet tele van a GTA hatodik részének szivárgásaival, a közösség egyrészről örül, hogy végre hírt kaptunk a következő epizódról, a fejlesztők és a cégvezetés viszont borús hangulatban van, hisz nem a tervek szerint alakult a bejelentés.

Hogy ebből mennyire lehet kijönni jól vagy egyáltalán lehet-e kezdeni valamit a helyzettel, azt még nem tudjuk, de megpróbáljunk elemezni, hogy mi történ és még mi vár ránk. A műsorvezető Debreceni "Tzeus" Péter, vendégeink pedig Fényes "Heldeus" Mihály és Péter "Ben Spades" Zoltán.

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!