Kedvezmények és küldetések a német egység napjára

Kedvezmények és küldetések a német egység napjára

Ünnepeljük együtt Németország nemzeti ünnepét kedvezményekkel, kedvezőbb elit XP-ről szabad XP-re való átváltási aránnyal és két hétvégi küldetéssel.

A második világháborút követően Németország majdnem 40 évig két részre szakadt - egy nyugati és egy keleti részre. 1989 májusában azonban Magyarország eltávolította az Ausztriával közös határkerítést, lyukat ütve ezzel a vasfüggönyön, azon a (nem is annyira) képzeletbeli határon, amely Európát és a Szovjetuniót elválasztotta egymástól. Keletnémetek ezrei éltek a lehetőséggel, és otthonaikat hátrahagyva Nyugatra menekültek. Ezt a tömeges elvándorlást követően, valamint a közeli országokban, például Lengyelországban lezajlott forradalmak hatására Kelet-Németországban is tüntetések kezdődtek, amelyek változást követeltek. Ugyanezen év novemberére még a berlini fal, a megosztott Németország talán legnagyobb szimbóluma is leomlott.

Kép forrása: Bundesarchiv, Bild 183-1990-1003-400 / Grimm, Peer / CC-BY-SA 3.0

Ezek az események és a szabadság iránti töretlen igyekezet 1990 márciusában a Német Demokratikus Köztársaság első szabad választásaihoz vezettek. A jövő immár elkezdődött, és a Nyugat- és Kelet-Németország közötti tárgyalások az egyesülés ígéretével zárultak. Ez egy összetett folyamat volt, de végül 1990. október 3-án Németország hivatalosan is egyesült, és ez a nap azóta német nemzeti ünnep.

Jobb XP-ről szabad XP-re való váltás

A szabad XP egy különleges, univerzális tapasztalat fajta. Felhasználható normál járművek és modulok kifejlesztésére, valamint gyorsított legénységképzésre is. Minden csata után a megszerzett tapasztalat 5%-át szabad XP-ben kapod meg. Ezenkívül az elit és prémium járműveken szerzett XP is átalakítható szabad XP-re. Használd ki a jobb XP-ről szabad XP-re való váltást aranyért, hogy új modulokat és járműveket oldhass fel kedvezményesen! Innentől 1 aranyért 25 szabad XP helyett 35 szabad XP váltható át.

Kedvezmények

50%-os kedvezmény érhető el a garázshelyekre és testreszabási elemekre is.

Egyedi 2D-stílusok

Amint teljesíted az összes német újraegyesítés küldetést, kapsz egy német egység bolt tokent. Ezt a tokent beválthatod a német egység boltban a 9 egyedi 2D-stílus egyikére. A boltot közvetlenül a játékban találod. A garázsodban menj a DEPÓBA, és nyisd meg a „HOMEFRONT UTÁNPÓTLÁST”, hogy belépj a „NÉMET EGYSÉG NAPJA BOLTBA”.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.