A legrangosabb Emmy-díjat is behúzta az Arcane

A legrangosabb Emmy-díjat is behúzta az Arcane

A League of Legends alapján készült széria a legjobb animációs sorozat kategóriájában győzedelmeskedett. 

A League of Legends világában játszódó Arcane animációs sorozat tavaly novemberben debütál a Netflixen és nem csak több hétig vezette a platform legnézettebb toplistáját, de a kritikusoknak is nagyon bejött. A készítők erőfeszítéseit a szakmai is többször elismerte és nem csak Annie, de Emmy-díjak hadával is elárasztották a Riot Games és a Fortiche stúdió közös projektjét. 

A készítők egyébként most újfent örülhetnek, mivel nemrég megnyerték a Legjobb Animációs Sorozat kategóriájának Emmy-díját is, amit korábban még egy streamingen megjelenő alkotásnak sem sikerült. Ezzel olyan sikerszériákat utasítottak maguk mögé, mint a Bob burgerfalodája, a Rick és Morty, a Mi lenne, ha...?, plusz a Simpson család.

Az alkotók természetesen elmondták, hogy hatalmas megtiszteltetés számukra mindez, hiszen a videójátékok világából jöttek, ezért rendkívül örülnek a sikernek és a rajongók pozitív reakcióinak. Egy ekkora díjeső után tehát rendesen feladták maguknak a leckét a készítők és kíváncsian várjuk, meg tudnak-e majd felelni a magasra tett elvárásoknak. A második évad már gyártásban van és előreláthatólag már 2023-ban érkezik a Netflixre, mi már alig várjuk, és ti? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!