A Rick és Morty rajongók ennél boldogabbak aligha lehetnének

A Rick és Morty rajongók ennél boldogabbak aligha lehetnének

A Rick and Morty showrunnere, Scott Marder megígérte, hogy innentől kezdve minden évben új évaddal jelentkezik a sorozat.

Gyorsan hatalmas népszerűségre tett szert a nem mindennapi sorozat, a Rick és Morty. Jelenleg már a hatodik évadára várnak a rajongók, ami már nincs is olyan messze, hiszen megjelenési dátumot is kapott.

A legjobb az egészben, hogy időközben Scott Marder és James Siciliano producer leült az Inverse-szel beszélgetni és többek között megvitatták a Rick és Mortyval kapcsolatos jövőbeli terveiket. A duó megosztotta elképzeléseit a 6. évadról és az ezt követő időszakról, ezért elárulták, hogy már két további évad is az előkészítés különböző fázisában tart. Azt tervezik, hogy mostantól konzisztensebbek lesznek az új szezonokat illetően.

„Hihetetlenül sok minden történik velünk. Nem tudom, mennyit kéne elmondanunk, de ami a produkciót illeti, jön a 6. évad és készül hetedik. Közben pedig megvan az írói csapat a 8. szezonhoz.” – ismerte el Siciliano.

Marder egyetértett kollégájával, majd kimondta a tutit:

„Egy "nagy problémát" okoztam ezzel magunknak, de ettől kezdve minden évben lesz egy évada a sorozatnak.”

A népszerű animációs sorozat mögött álló csapat tehát már elkezdte beváltani ezt az ígéretet, mivel a Rick and Morty hatodik évada szeptember 4-én debütál, mindössze egy évvel az 5. évad kétrészes fináléja után már folytatódik is a kaland. Ez a lendületes munkamorál azonban nem mindig volt ilyen. A sorozat harmadik és negyedik évada között különösen sok idő telt el, hiszen több mint, két év telt el az új epizódok kiadásáig. Innentől kezdve viszont nem maradnak el az újabbnál-újabb és betegebbnél-betegebb új epizódok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!