Chadwick Boseman posztumusz Emmy-díjat nyert

Chadwick Boseman posztumusz Emmy-díjat nyert

A két éve elhunyt színész a Mi lenne, ha...? című sorozatban nyújtott alakításáért jutalmazták. 

Két éve már annak, hogy a Marvel-moziverzum sztárjának számító Chadwick Boseman tragikus hirtelenséggel elhunyt és a franchise elvesztette T'Challa királyt. A show azonban nem állhat le és a nyáron hivatalosan is bemutatkozott a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! mozi, melynek előzetesében a készítők nagyon szépen megemlékeztek a színészről, továbbá kaptunk némi utalást rá, ki viszi tovább a jelmezt. 

Boseman egyébként nem csak a mozifilmekben, de a tavaly debütált Mi lenne, ha...? című animációs sorozatban is eljátszotta a karaktert, illetve annak variánsait négy különböző epizódban is. A színész teljesítménye olyan jól sikerült, hogy a minap Emmy-díjat ítéltek meg neki a szinkronszínészeknek járó kategóriában, ahol olyan sztárok voltak még esélyesek, mint Julie Andrews, Stanley Tucci, Jeffrey Wright, illetve Jessica Walter. 

Érdekesség, hogy a Mi lenne, ha...? koncepciója szerint különböző variánsok történeteit ismerhetjük meg és például felfedezhetjük, mi történne, ha Ego mondjuk Peter Quill helyett T'Challát próbálja elrabolni, vagy ha Ultron nyert volna és még sorolhatnám. Habár a közönség nagy része továbbra is kicsit lenézi az animációs műfajt, ezt a sorozatot mindenféleképpen csak ajánlani tudjuk a Marvel-rajongóknak. Ti láttátok már egyébként a szériát? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!