A Tokyo Game Show alatt jelenthetik be a Silent Hill 2 remake-et?

A Tokyo Game Show alatt jelenthetik be a Silent Hill 2 remake-et?

Bármennyire is félelmetes volt anno, nagyon szeretnénk visszatérni Silent Hill városába!

Pár napja még arról szóltak a hírek, hogy hamarosan megjelenhetnek Steamen a klasszikus Silent Hill epizódok. Nagyon szeretnénk ha ez megtörténne, ahogy egy remake kiadás bejelentése is, amire úgy tűnik van is némi esély. Persze csak pletykákról és szivárgásokról beszélünk, de azért ezek között is sok igaz infó szokott lenni.

A napokban például borzasztó rossz minőségben, de kiszivárgott 3 kép, melyeken elvileg a Silent Hill 2 remake látható. A források ismét előhozakodtak azzal is, hogy a Bloober Team (Layers of Fear, Blair Witch) dolgozik a projekten. Tényés való, hogy a képeken szinte biztos, hogy egy felújított Silent Hill 2 szerepel, de, hogy ezek a képek valódiak-e, arra csak az idő adhat majd választ.

Ha tényleg a Silent Hill kapcsán szeretne bejelenteni valamit a Konami, akkor arra a szeptember 15-én induló 2022-es Tokyo Game Show lesz a tökéletes alkalom. Nem kell már sokat várnunk az eseményre, melyen reméljük ott lesz a Bloober Team is, méghozzá a Silent Hill 2 felújított változatával.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!