Megjelenési dátumot kapott a Gundam Evolution

Megjelenési dátumot kapott a Gundam Evolution

A 6v6 multiplayer játék először PC-n, később pedig konzolokon is debütál majd. 

A Team Fortress koncepcióját meglovagoló Overwatch idén töltötte be 6-ik születésnapját, a játék neve azonban már nem cseng olyan jól, mint korábban. A franchise renoméján valószínűleg a novemberben érkező Overwatch 2 dob majd valamit, mondjuk nehezebb dolga lesz érvényesülni a piacon, mivel a Bandai Namco időközben lemásolta a formátumot és egy rendkívül ígéretes projektet hozott össze a Gundam Evolution személyében, ami a béta tesztek során rengeteg játékost megnyert magának. 

Korábban nem lehetett tudni, mikor is érkezik pontosan a Gundam Evolution, a fejlesztők azonban tegnap bejelentették, hogy a játék szeptember 22-én debütál PC-n, PlayStation 4-5, meg Xbox one és Series X/S konzolokon pedig december 1-én érkezik. Az alkotás alapvetően ingyenesen játszható, PFS nézetes 6v6 multiplayer lesz, amiben a legendás Gundam gépeket irányítva csatázhatunk majd. 

Érdekesség, hogy a visszajelzések alapján a játék komoly konkurenciát jelenthet majd az Overwatch 2-nek, mivel a hero shooter zsáner legjobb aspektusait igyekeztek felhasználni a fejlesztők. A meccsek pörgősek, a balance remek, a karakterek pedig éppen annyira egyediek, hogy mindegyikükkel élvezetesek legyenek az összecsapások. Ha kíváncsiak vagytok egy körre, indítsátok el az alábbi videót!

A látottak alapján egyébként nektek hogy tetszik a játék? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!