Hirdetés

Berobbant a Black Adam legújabb előzetese!

Úgy tűnik, megvan a DC-moziverzum új vezéralakja. 

Hirdetés

A DC-moziverzum ugyan ígéretesen kezdett, mégsem tudták rendesen lemásolni a Marvel koncepcióját és minőségét, ezért a franchise idővel zátonyra futott a Justice League 2017-es zakója miatt. Azóta persze érkezett néhány ígéretes alkotás, mint például a Shazam! vagy az Aquaman, az egészből azonban hiányzik az erő és egy vezéralak, akire nyugodtan lehet építkezni. Ezt az űrt mondjuk lehet Dwayne Johnson és az általa megformált Black Adam fogja kitölteni, aki az eddig bemutatott felvételek alapján visszahozza a sötétebb tónust és brutalitásával felrázhatja az állóvizet. 

A színész egyébként rendkívül szívén viseli a projektet és az eddigi interjúk alapján apait-anyait beleadott a szerepbe, hogy méltó legyen a karakterhez és annak történetéhez. Mindemellett Johnson azt szeretné, ha Adam lehetne a DC következő vezéralakja, ezért pedig még arra is hajlandó lenne, hogy összecsapjon Supermannel, bár először kellene valaki, aki eljátssza a hőst, na mindegy. Komolyra fordítva a szót, a Black Adam előreláthatólag október 21-én kerül a mozikba és a premier közeledtével a Warner közzétett egy vadiúj előzetest, melyben minden fontosabb szereplő tiszteletét teszi, a főhős meg tör és zúz, mindent is. 

Az alkotásban olyan sztárok kaptak még helyet, mint Aldis Hodge Hawkmanként, Noah Centineo Atom Smaskerként, Sarah Shahi Isist alakítja majd, Quintessa Swindell Cyclone-t formálja meg, Pierce Brosnan meg Doctor Fate bőrébe bújik, plusz Viola Davis is visszatér Amanda Waller karakteréhez, akit korábban már láthattunk a Peacemakerben meg az Öngyilkos osztag-filmekben. A színészgárda tehát ígéretes, az előzetesek alapján meg csak remélni tudjuk, hogy a DC ezúttal nem cseszi el a dolgot. Ti várjátok már a premiert? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Hirdetés
Hirdetés