Christian Bale továbbra is szeretne csatlakozni a Star Wars-univerzumhoz

Christian Bale továbbra is szeretne csatlakozni a Star Wars-univerzumhoz

A színész gyerekkora óta rajong a messzi-messzi galaxisért, illetve Kathleen Kennedy régi ismerőse. 

A Disney egyik tagadhatatlan erénye, hogy a geek szubkultúrát bevezette a popkultúrába és manapság már egyáltalán nem ciki szeretni a képregényeket és a szuperhősöket. Éppen ezért egyre több hollywoodi nagyágyú szerepel az MCU-ban, az Oscar-díjas Mahershala Ali például a Wesley Snipes által kitaposott úton viszi tovább Penge karakterét, de a pletykák alapján még Harrison Ford is csatlakozhat az MCU-hoz a készülőben lévő Thunderbolts című projektben. Mint Thaddeus Ross tábornok. 

A Mickey egérék másik nagy fejős tehenének számító Star Wars-franchise is egyre csábítóbb az A listás színészek számára, Jude Law a Marvel-moziverzumos hakni után például a Skeleton Crew széria főszereplője lesz, a Squid Game-ben nagyot játszó Lee Jung-jae a The Acolyte-ban bizonyíthat majd, plusz nemrég Christian Bale ismét jelezte, hogy szívesen csatlakozna a messzi-messzi galaxishoz. Az extrém átalakulásairól híres színész a The Hollywood Reporter számára adott interjút a közelmúltban, ahol kifejtette, ő akár a fejét beverő névtelen rohamosztagos is lenne, de reméli, szerencsésebb lesz és kicsit nagyobb szerephez jut majd. 

Érdekesség, hogy Bale az interjúban kiemelte, még a mai napig megvannak a Star Wars figurái gyerekkorából, plusz nagyon jól ismeri a franchise szekerét jelenleg toló Kathleen Kennedyt, mivel együtt dolgoztak Stephen Spielberg A nap birodalma című filmjében. Remélem a színész vágya idővel teljesül és nem csak egy buta cameo szerepet kap, mint mondjuk Daniel Craig az új trilógiában, hanem valami izgalmas karaktert, mondjuk Rian Johnson trilógiájában vagy Taika Waititi készülőben lévő projektjében. Ti örülnétek egyébként Christian Bale-nek a Star Wars-univerzumban? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!