Guillermo del Toro Hitchcocki magasságokba tör a Rémségek tára sorozattal

Guillermo del Toro Hitchcocki magasságokba tör a Rémségek tára sorozattal

A legendás rendező szerelemprojektje október 25-én érkezik a Netflix kínálatába. 

Végre valahára elérkeztünk az idei Spooktoberig és a filmstúdiók csak úgy öntik majd ránk a horrorfilmeket és sorozatokat, hogy méltó módon ünnepelhessük meg a hátborzongató hónapot. A Disney érdekeltségébe tartozó Hulu például az 1987-es Hellraiser film remake-jével rukkol elő és az előzetes alapján ismét zsigeri borzongásban lehet részünk a pokol papjainak köszönhetően. 

Szerencsére a Netflix is készült, ráadásul nem is akármivel, ugyanis zöld utat adtak Guillermo del Toro szerelemprojektjének, a Rémségek tárának, ami egy nyolc részes horror-antológia sorozat lesz és huh, elég parának ígérkezik. A rendező alapvetően showrunnerként és producerként dirigálja az alkotást, plusz minden egyes epizódot egy kis rövid monológgal vezet majd fel, akárcsak a legendás Alfred Hitchcock az Alfred Hitchcock bemutatja című sorozatban. Nemrég kaptunk egy teljes értékű előzetest is a Rémségek tárához, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni, viszont csak erős idegzetűeknek ajánljuk a megtekintését, vagy legyen nálatok egy védelmező plüssmaci. 

Az epizódokban egyébként olyan színészek szerepelnek, mint a Walking Deadből ismeretes Andrew Lincoln, a Harry Potter-filmek sztárjának számító Rupert Grint, na meg a csodálatos Sofia Boutella és Geena Davis. Érdekesség, hogy a széria nem egy adagban, hanem naponta két részenként teszik elérhetővé október 25-től, így ha le akarnátok darálni, várjátok meg a Halloween estét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!