A Waffenträger: Örökség: Játék a Harrierekkel és a Blitzträger auf E 110-zel

Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Harrierekből és a Blitzträger auf E 110-ből.

Míg a hat Harrier célja a Waffenträger E 110 megsemmisítése, addig a német bestia elsősorban a túlélésre játszik. Összegyűjtöttünk néhány tippet és trükköt, hogy a legtöbbet hozhasd ki a Harrierekből és a Blitzträger auf E 110-ből.

Játék a Harrierekkel

Ne tüzelj, amíg a Blitzträger auf E 110 pajzsa aktív
Az Ermelinda által irányított Blitzträger auf E 110-et egy szinte áthatolhatatlan energiapajzs védi, így nincs értelme tüzelni rá, amíg ez a pajzs aktív. Ezenkívül immunis a tűzzel, valamint a modulok és a lánctalpak sérülésével szemben. Időről időre a csatatér bizonyos pontjain mesterséges intelligencia által vezérelt járművek, úgynevezett Sentinelek jelennek meg, hogy segítsék Ermelindát.

Vadássz a plazmára
Amikor megsemmisülnek, a Sentinelek egy adag plazmát hagynak maguk után, amelyet fel kell szedned és el kell szállítanod a generátorokhoz. Ezek az elpusztíthatatlan energiaszerkezetek a térkép különböző részein jelennek meg, és minden alkalommal változtatják a helyüket. Ezek hozzák létre a védőpajzsot Ermelinda számára. Ha az összegyűjtött plazma nem használható a generátor túlterhelésére, akkor jól jön a Blitzträger auf E 110-nek való nagyobb kár okozásában. A Harrierek tartóssága plazma gyűjtésével vagy egy sikeres generátortúlterhelésben való részvétellel is helyreállítható.

Vadássz falkában
Oszd meg a Harriereket és urald a csatateret. Harcoljatok három vagy négy járműből álló falkában, és folyamatosan koordináljátok a plazma gyűjtését a generátorok túlterheléséhez, ezzel egy időre hatástalanítva Ermelinda pajzsát, és felfedve helyzetét az egész Harrier-osztag számára.

Ha lehetséges, a mozgékonyabb vagy kevésbé sérült járműveknek érdemes plazmát szállítaniuk - nekik nagyobb esélyük van arra, hogy elérjék a generátort. Miután a Blitzträger auf E 110 átmenetileg védőpajzs nélkül marad, lesz egy kis időd, hogy teljes mértékű sebzést okozz neki - és ne felejtsd el használni az egyedi harci képességeidet sem, és arról se feledkezz meg: A plazma lassabban fogy, ha 50 km/h-nál gyorsabban haladsz.

Helyezkedj okosan
Ezután a pajzs helyreáll, és a következő generátort kell túlterhelned. Minden egyes túlterhelt generátor további időt biztosít a küldetés teljesítéséhez.

Tüzelj, amikor a Blitzträger auf E 110 pajzsa nem működik
A negyedik és egyben utolsó generátor túlterhelése és elpusztítása után Ermelinda járművének pajzsa véglegesen megszűnik, ezért használd ki a lehetőséget, hogy végezz vele. A nagy távolságból való tüzelés hatástalan a Blitzträger auf E 110 ellen, ezért menj közel, hogy minél több sebzést okozz. De ha a számláló úgy jár le, hogy a Blitzträger még működőképes, Ermelinda nyer.

Támadj, ha a teleportálás nem működik
Ne feledd, hogy a Blitzträger auf E 110 némi késleltetéssel teleportálhat a pálya egy kiválasztott pontjára. Amikor a védőpajzs eltűnik, a Teleportáció átmenetileg nem lesz elérhető, a negyedik generátor elpusztulása után pedig ez a képesség blokkolva lesz.

Védd a plazmát hordozókat
Ne feledd, hogy Ermelinda is vadászni fog a plazmára - ez visszaállítja a járműve életerejét, illetve csökkenti a Teleportáció képesség visszatöltési idejét. Elnyeli az elpusztított csapattársak által szállított plazmát. Ennek megelőzése érdekében mindig biztosítsatok kíséretet a csapatod plazmahordozói mellé.

Játék a Waffenträger E 110-zel

Védd a Sentineljeid
Bár a Blitzträger auf E 110 hihetetlenül erős, és a pajzsod visszaveri a sebzés legnagyobb részét, mégsem halhatatlan, ezért nagyon figyelmesnek kell lenned. Védd meg a Sentineleket, és ne hagyd, hogy az ellenfelek összegyűjtsék a plazmát, amellyel kiiktathatják a generátorokat.

Hozd ki a legtöbbet abból, amid van
Használd ki a harci képességeidet, mozogj folyamatosan a csatatéren, és használd a Teleportáció képességet. Légy a megfelelő pillanatban a Sentinelek mellett, vagy teleportálj a csatatér másik végébe, hogy időt nyerj és megóvd az életerődet – válaszd ki a harci helyzetnek leginkább megfelelő taktikát. Védd meg a generátorokat bármi áron, mert ha a Harrierek mind a négyet elpusztítják, a pajzs végleg megszűnik, te pedig sebezhetővé válsz.

Használd bölcsen az EMP nyilat és robbanást
Az EMP nyíl és EMP robbanás megszakítja a generátor túltöltésének folyamatát. Nem szükséges közvetlenül eltalálni egy járművet az EMP nyíllal - egy közeli lövés is megteszi. Az EMP robbanás a környező tárgyakon keresztül is képes eltalálni a célpontokat, és minél több szövetségi járművet talál el az EMP robbanás, annál gyorsabban töltődik fel. Az EMP robbanás még Foudre ballisztikus kupoláján keresztül is képes sérülést okozni.

Fontos a védekezés, de a kezdeményezés növeli az esélyeid
Az idő a te oldaladon áll, így nem kell megküzdened az összes Harrierrel. Védd meg a fontos pontokat a Harrierektől, és pusztítsd el őket egyenként. Ha nem sikerül elpusztítaniuk téged, mielőtt az idő lejár, te győzöl! Azonban próbáld meg kiiktatni az ellenfeleket, különösen azokat, akik messze merészkednek az osztagtól. 

Minden Harrier korlátlan számú újraéledéssel rendelkezik, ezért egyszerre csak egy ellenfélre koncentrálj, és iktasd ki őket, hogy csökkentsd a csatában töltött idejüket.Ne feledd, hogy minden egyes újraéledés egyre több időt vesz igénybe. Csak ne menj nyílt területre, amikor a pajzsok ki vannak kapcsolva, és ne hagyd, hogy az ellenség levadásszon. Ha alacsony az életerőd, és már csak néhány másodperc van hátra a csata végéig, egyszerűen tűnj el az ellenfeleid elől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.