Hirdetés

Jelentős változások Erődítmény játékmódban

Most, hogy a FÁK régió játékosai átkerülnek az EU régióba, az EU3 szerveren is megkezdődnek a csatározások és előrenyomulások.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Számos változás érkezett az erődítményekhez, hogy klánok játékélménye javuljon ebben a módban. A módosítások kiterjednek az EU3-as szerverre, továbbá az előrenyomulások első pályájára és persze Outpost pályára is.

Erődítmény változások

A csatározások és az előrenyomulások elérhetők az EU3 szerveren

Most, hogy a FÁK régió játékosai átkerülnek az EU régióba, az EU3 szerveren is megkezdődnek a csatározások és előrenyomulások. A főműsoridő ugyanaz marad, mint az EU2-n.

Erődítmények időterv

  HÉTKÖZNAPOKON HÉTVÉGÉN
VI-OS, VIII-AS ÉS X-ES SZINTŰ CSATÁROZÁSOK 14:00 - 02:00 (CEST) 12:00 - 03:00 (CEST)
ELŐRENYOMULÁSOK 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00 (CEST)

Himmelsdorf az első pálya az előrenyomulásokban

Mostantól mindig Himmelsdorf az első pálya az előrenyomulásokban. Ez igazságosabbá teszi az előrenyomulásokat, mivel mindkét csapat a pályának megfelelő felállást választhat.

Outpost hozzáadva

Outpost pálya innentől felbukkan az előrenyomulásokon, illetve a VIII-as és X-es szintű csatározások pályakészletébe is bekerült.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!