Hirdetés

CS:GO: Ha lehet, te inkább ne így védd Inferno A-házát

Amikor szinkronban játszik a CT- és T-oldal.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

10 éves a CS:GO! 10 év alatt megszámlálhatatlanul sok profi meccset láttunk már, megéltünk számtalan metaváltozást, megtanultunk jó és rossz taktikákat is. A legmagasabb szinteken meccsről meccsre próbálnak megújulni a játékosok és ez sokszor sikerül is nekik.

Az éppen zajló ESL Pro League során is remek köröket láthattunk már, többek között Infernón is. Néha persze elkerülhetetlenül bekerül a képletbe a szerencse is, de ez azért nagyon ritka. Ha viszont előfordul, akkor akár olyan eseteket is láthatunk, mint most a davidmelin nevű Reddit-felhasználó videójában.

Persze amatőr meccsről van szó, de ilyet 10 évente egyszer látni. Ennyire szerencsétlenül egyszerűen nem lehet Infi A-házában mozogni, de a videó megmutatja, hogy mégis. Valószínűleg az év egyik legviccesebb jelenetét láthatjuk most Infernóról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!