Előzetes betekintő október kísérteties eseményeibe

Előzetes betekintő október kísérteties eseményeibe

Október hagyományosan az a hónap, amikor odakint hideg lesz, a levelek elkezdenek lehullani a fákról, és a mi világunk és a szellemek és kísértetek birodalma közötti határ kezd elhalványulni.

Ermelinda Jung, az őrült tudós, Max von Krieger lánya máris megpróbálja káoszba taszítani a World of Tanks világát félelmetes „csodafegyverével”. Még van idő, hogy visszaűzzük őt és a Blitzträger auf E 110-et az árnyékba. De már ott lapulnak az árnyak között az újabb baljós események és ijesztő akciók. Készülj fel a jutalmakkal teli hétvégi akciókra, egy új kompetitív játékmódra és még sok más csokira és csínyre!

Természetesen ez a cikk nem nyújt teljeskörű betekintést az ajánlatokba, valamint egyes részletek az idő előrehaladtával még változhatnak.

Új események

Német újraegyesítés és csapatmunka

Október 4-ig: október első hétvégéjén minden az egységről és csapatmunkáról szól. Ünnepeld meg Németország nemzeti ünnepét, állj össze egy parancsnoktársaddal, és szerezz rengeteg jutalmat.

Max. jármű

Október 5-től november 5-ig: használd ki a kreditkedvezményeket, küldetéseket és ajánlatokat a két új Max. jármű akcióval. Fedezd fel a kínai nehéz tank ágat, a WZ-111 5A tankkal a csúcsán. Egy veterán tank, erőteljes 130 mm-es löveggel és tisztességes percenkénti sebzéssel. Vagy juss el a Progetto 65 tankhoz. Egy 4-lövedékes tártöltő rendszerű olasz, 65 km/h-s végsebességgel és lenyűgöző 9 fokos lövegsüllyedéssel. Mindkettő erős harcos, különösen 7v7 formátumban, mint például a hamarosan megjelenő Roham játékmódban!

WoT7 Döntő

Október 6-án és 7-én: csatlakozz a hivatalos angol World of Tanks Twitch-csatornához a WoT7 döntő izgalmas csatáinak közvetítéséért. A nagyszerű tank akció mellett garantált jutalmakkal teli Twitch-dropokat is szerezhetsz, minél tovább nézed a közvetítést.

Hétvégi kihívás

Október 7-től október 10-ig: Teljesítsd a megismételhető hétvégi kihívás küldetéseket, hogy személyes tartalékokat szerezz.

Roham

Október 12-től november 20-ig: szállj szembe hasonló értékelésű játékosokkal és derítsd ki, ki a legerősebb játékos a Roham módban, a World of Tanks új kompetitív játékmódjában. A csaták 7v7 formátumban zajlanak, kizárólag X-es szintű járművekkel. Csatlakozz A griffmadár szezonjához, hogy egyedi jutalmakat szerezz, köztük egy progresszív 2D-stílust, amely büszkén hirdeti az elért eredményeidet.

A legénység kulcsfontosságú

Október 14-től október 17-ig: mutasd ki a szereteted legénységeid felé a fogyócikkekkel, személyes tartalékokkal, XP-növelőkkel és az akár 50% kedvezménnyel a legénységi tárgyakra.

Havi Twitch-dropok

Október 14-től november 28-ig: a Twitch-drop bolt ismét lenullázódik. Ezúttal vadonatúj témát és izgalmas jutalmakat kap. A "Parancsnok kiadás" ismert tartalomgyárosok parancsnokait fogja tartalmazni, köztük olyasvalakit, akiről már régóta várták, hogy megjelenjen a játékban. Erről biztosan nem akarsz lemaradni!

XP hétvége

Október 21-től 24-ig: teljesítsd a könnyű küldetéseket, hogy megnöveld az XP bevételedet a hétvégén.

Halloweeni esemény

Dupla, dupla fáradság és baj;
Tűz ég és üst bugyog.
Egy fenyőkígyó filéje,
Az üstben forr és sül;
Gőte szeme és béka lábujja,
Denevér gyapjúja és kutya nyelve,
Vipera villája és vakféreg fullánkja,
Gyík lába és bagoly szárnya,
Egy varázslatért, hatalmas bajra,
Mint pokoli forrás és bugyborékolás.

Légy óvatos, parancsnok! Valami gonosz tart feléd...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.