FIFA: Ezzel a kombinációval félelmetes játékost építhesz

Olyan gyorsak és erősek lesznek bizonyos játékosok, hogy közel lehetetlen megállítani őket.

Az EA azt ígérte, hogy a FIFA 23 az eddigi legnagyobb durranás lesz, hogy méltó módon búcsúzzanak el a FIFA-címtől, hiszen jövőre már EA Sports FC néven jelenik meg a játék. Ennek érdekében rengeteg új funkciót hoztak be. Az egyik legnagyobb újdonság a FIFA 22-ben bevezetett Hypermotion technológia bővítése. A FIFA 23-ban rengeteg új animáció van a passzolástól kezdve a lövésig, sőt, a játékosok a hátukkal is irányíthatják a labdát.

Ez azonban okozott némi fejfájást is, különösen a next-gen konzolokon. Ugyanis érkezett egy rendszer, ami sajnos nem működik megfelelően, ami a játékegyensúlyt illeti. Az AcceleRATE lehetővé teszi, hogy bizonyos testarchetípusok a korábbitól eltérő módon mozogjanak és fussanak. Azonban mitől lesz néhány játékos megállíthatatlan?

Először is, a játékosoknak meg kell kapniuk a Lenghty jelzőt. Erre úgy tehetnek szert, ha megfelelnek az alábbi paramétereknek:

  • Strength >= 65
  • (Strength – Agility) >= 14
  • Acceleration >= 55
  • Height >= 174 cm (~ 5’9”)

Az ebbe a kategóriába tartozó játékosok magasak és erősek, akiket nehéz szerelni, nem tudod elvenni tőlük a labdát. Ilyen játékos például Erling Haaland. Annyiban nem üt el a valóságtól a játék, hogy a norvég csatár valóban megállíthatatlannak tűnik jelenleg.

A probléma ott kezdődik, ha ezek a játékosok az Architect chemistryt kapják meg, akkor mozgékonyabbak lesznek, mint amilyennek lenniük kellene. Tapasztalatok szerint +15-tel megnő az Agility tulajdonságuk, így gyorsabban futnak, és még kellemetlenebbé válnak az egy az egy elleni párbajban. Az EA ígérte, hogy balance-ol a játékon, hogy ne legyenek ezek a játékosok verhetetlenek, de egy ideig még biztosan sok kellemetlen pillanatot okozhatunk velük az ellenfeleinknek.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Az első benyomások alapján tetszik a FIFA 23?

  • 0 %
  • 100 %