Hirdetés

Megjelent a FIFA 23, tesztben mesélünk róla

Ez lesz minden idők legjobb FIFA-ja?

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Péntek óta minden játékosnak megvan a lehetősége, hogy nyúzza a virtuális pályákat a FIFA 23-ban. Ez lehet minden idők legjobb FIFA-játéka, legalábbis ez az EA célja vele. A stúdió utoljára működik együtt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel, jövőre már EA Sports FC néven érkezik majd a program, így joggal lehetnek babérokra törő tervei, hogy szépen zárják a közösen átélt 30 észtendőt. Ennek ellenére nem volt zökkenőmentes az indulás, több problémába is belefutottak a játékosok.

Azonban korai lenne temetni a játékot, a hibákat javítva lehet ez még egy valóban remek alkotás, amit szeretnek a játékosok. Viszont mi az első benyomás róla? Azt a PC Guru cikkében elolvashatjátok.

Ha lemaradtál eddig a FIFA 23-mal kapcsolatos hírekről, kattints gyűjteményünkre, ahol egy helyen találod meg az összes fontos infót és hírt a játékról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te már játszottál a FIFA 23-mal?

  • 0 %
  • 100 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Detrix 2 hónapja
    Ez lesz miden idők legnagyobb ptw játéka.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!