Új előzetesen a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!

Új előzetesen a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!

Az MCU negyedik fázisát lezáró film november 11-én érkezik a mozikba. 

Habár az MCU negyedik fázisa nem feltétlenül nyerte el a rajongók tetszését, a franchise irányításáért felelős Kevin Feige grandiózus terveket szövöget a jövőre nézve. A szakember nyáron ugye bejelentette az ötödik és hatodik fázist, na meg a két új Bosszuállók filmet, nemrég pedig premierdátumot kapott az immár Marvel-univerzumos Deadpool 3, melyben még Hugh Jackmant is megnyerték egy újabb Farkas hakniraNa de ne szaladjunk annyira előre és foglalkozzunk inkább az MCU következő darabjával, a november 11-én érkező Fekete Párduc 2-vel, ahol a főellenség szerepét a tengerek ura, Namor kapta. 

Korábban már egyébként kaptunk egy rövid, de rendkívül hangulatos előzetest a filmhez, pár órája viszont befutott a teljes értékű kedvcsináló is, amiből rengeteg érdekesség derült ki a filmmel kapcsolatban. Először is, T'Challa szerepét nem osztották más színészre, inkább beleszőtték a történetbe Chadwick Boseman tragikus halálát, így Wakanda védelmező és uralkodó nélkül maradt. A pozíciót persze nem lehet sokáig üresen hagyni és a kedvcsináló végén fel is tűnik egy női Fekete Párduc, na lehet tippelni, ki ölti magára a köpenyt? Na de nem spoilereznék tovább, következzen a videó!

Érdekesség, hogy az előzetes végén feltűnik a Dominique Thorne által alakított Ironheart, azaz Riri Williams, aki nagyjából az MCU új Vasemberének is tekinthető és a készítők adtak neki egy nagyon hasonló jelenetet, mint Tony Stark első páncélos repülése volt. Namorra visszatérve, egyelőre nem egyértelmű, mit is szeretne ez a szárnyasbokás ebihal, viszont a kiszivárgott infók és nyilatkozatok alapján egy olyan karakterről van szó, aki jót akar, csak rosszul. Ebből még bármi is kisülhet, de reméljük, kapunk egy kis izgalmat a laposodó franchise-ba. Ti moziban nézitek majd egyébként a filmet? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!