Hirdetés

Új előzetesen a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!

Az MCU negyedik fázisát lezáró film november 11-én érkezik a mozikba. 

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Habár az MCU negyedik fázisa nem feltétlenül nyerte el a rajongók tetszését, a franchise irányításáért felelős Kevin Feige grandiózus terveket szövöget a jövőre nézve. A szakember nyáron ugye bejelentette az ötödik és hatodik fázist, na meg a két új Bosszuállók filmet, nemrég pedig premierdátumot kapott az immár Marvel-univerzumos Deadpool 3, melyben még Hugh Jackmant is megnyerték egy újabb Farkas hakniraNa de ne szaladjunk annyira előre és foglalkozzunk inkább az MCU következő darabjával, a november 11-én érkező Fekete Párduc 2-vel, ahol a főellenség szerepét a tengerek ura, Namor kapta. 

Korábban már egyébként kaptunk egy rövid, de rendkívül hangulatos előzetest a filmhez, pár órája viszont befutott a teljes értékű kedvcsináló is, amiből rengeteg érdekesség derült ki a filmmel kapcsolatban. Először is, T'Challa szerepét nem osztották más színészre, inkább beleszőtték a történetbe Chadwick Boseman tragikus halálát, így Wakanda védelmező és uralkodó nélkül maradt. A pozíciót persze nem lehet sokáig üresen hagyni és a kedvcsináló végén fel is tűnik egy női Fekete Párduc, na lehet tippelni, ki ölti magára a köpenyt? Na de nem spoilereznék tovább, következzen a videó!

Érdekesség, hogy az előzetes végén feltűnik a Dominique Thorne által alakított Ironheart, azaz Riri Williams, aki nagyjából az MCU új Vasemberének is tekinthető és a készítők adtak neki egy nagyon hasonló jelenetet, mint Tony Stark első páncélos repülése volt. Namorra visszatérve, egyelőre nem egyértelmű, mit is szeretne ez a szárnyasbokás ebihal, viszont a kiszivárgott infók és nyilatkozatok alapján egy olyan karakterről van szó, aki jót akar, csak rosszul. Ebből még bármi is kisülhet, de reméljük, kapunk egy kis izgalmat a laposodó franchise-ba. Ti moziban nézitek majd egyébként a filmet? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!