Hirdetés

Egy rajongó elkészítette a Chris Prattel érkező Super Mario Remake előzetesét

Hamarosan érkezik a hivatalos előzetes is.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Október 6-án érkezik a Super Mario filmadaptációjának előzetese, azonban egy lelkes rajongó nem tudott eddig várni, és elkészítette a saját verzióját. Azonban nem csak simán elébe ment a filmnek: Unreal Engine-ben újraalkotta az eredeti játék néhány korai pályáját, és ennek készült ez a trailer. Lássuk is gyorsan, mit alkotott.

Nem volt kis teljesítmény, ugyanis egy több, mint 2 perc hosszú előzetest készített, bár valószínűleg eltörpül a játék mellett. Amelyben Chris Prattet láthatjuk Mario szerepében, ahogyan a filmben is ő adja Mario hangját, az előzetes pedig bemutatja, mit is lehet csinálni a játékban. A lehetőségeket végig alánarrálta a készítő, így egy informatív és szórakoztató trailert kaptunk.

Persze nem kell arra gondolni, hogy feltalálta volna a spanyolviaszt, ezeket az információkat valószínűleg már mindenki ismerte, de ettől még sikerült szórakoztatónak maradnia. Mivel a filmadaptáció ihlette, természetesen a színész tökéletesen felismerhető, valamint az egész kapott egy olyan köntöst, amitől sokkal realiszikusabb lett. Amennyiben még nem nézted meg, pótold, nem érdemes kihagyni!

A Super Mario 2023. áprilisában kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Várod a Super Mario-filmet?

  • 25 %
  • 75 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!