Hirdetés

WoT: Már elérhető a legújabb Prime Gaming ajánlat

Ebben a hónapban egy egyedi eCamo 2D-stílust, három Hajrá Harrierek! matricát, három Harcra kész matricát és a Tőr medált kapod meg. 

Esport1 Podcast

A legjobb 4 között! - Torzsival beszélgettünk a Majorről!

Torzsás Ádám és a MOUZ a legjobb négyig lőtték magukat Rióban. Most eljött hozzánk és arról mesélt, hogy mi is történt a bajnokságon.

Hirdetés

A legújabb Prime Gaming-csomag egy sor új tartalommal várja a játékosokat. Ebben a hónapban egy egyedi eCamo 2D-stílust, három Hajrá Harrierek! matricát, három Harcra kész matricát és a Tőr medált kapod meg. A csomag október 25-ig érhető el.

A Prime Gaming ajánlatban elérhetővé válik a Lorriane 40 t, a Chrysler K, a WZ-120G FT és az M56 Scorpion. Továbbá az alábbi jutalmakat szerezheted meg:

  • eCamo 2D-stílus
  • 3 Harcra kész matrica
  • 3 „Hajrá Harrierek!” matrica
  • 1 Tőr medál
  • 1 nap WoT Prémium fiók
  • 5 küldetés, amely 5× XP-t ad a győzelemre

A három általad választott jutalom megszerzéséhez szerezd meg a SWATT csomagot, és lépj be a játékkliensbe, hogy megkapd az azonnali ajándékaidat a megszokott gratulációs ablakon keresztül. A többi választható jutalom megszerzéséhez menj a Depóba, és kattints az Ajánlatok fülre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!