Barry Keoghan mindennél jobban be akar kerülni Taika Waititi Star Wars filmjébe

Barry Keoghan mindennél jobban be akar kerülni Taika Waititi Star Wars filmjébe

Újfajta módszerrel igyekszik bekerülni Hollywood legnagyobb filmes projektjeibe és eddig egész jól megy neki ez a dolog.

Egészen újfajta módszerrel nyeri el a rendezők rokonszenvét Barry Keoghan. Kezdjük ott, hogy hihetetlen motivációval vágott neki a színészi karrierjén a még mindig csak 29 esztendős fiatalember.

„Van egy tervem a karrieremet illetően és, ha olyan valakivel akarok együtt dolgozni, mint Christopher Nolan, akkor beírom a noteszomba, hogy megvalósítsam.”

Ez a terve 2017-ben össze is jött, miután szerepet kapott Nolan Dunkirk című, második világháborús filmjében. Ezt követően látható volt még a nagyobb volumenű alkotásokban, mint a Csernobil sorozat vagy az MCU részeként elkészített Eternals. Aztán egyszer csak feltűnt a Matt Reeves által rendezett Batman első felvonásában is. Pontosabban a moziba szánt verzióban nem bukkant fel, onnan kivágták a jelenetét, de utána Reeves megosztotta a rajongókkal a Batman és a Barry által megformált Joker között zajló beszélgetést. Nem rég pedig kiderült, hogy Barry eredetileg Riddler szerepére pályázott, ezért elküldött egy videófelvételt a rendezőnek.

„Négy hónapig ezt követően nem történt semmi. Aztán jött egy hívás az ügynökömtől, miközben egy barátommal vacsoráztam New Yorkban. Közölte, hogy látták a felvételt és ennyit tettek hozzá: Batman azt akarja, hogy én legyek Joker, de ezt nem mondhatom el senkinek.”

Ez is összejött neki tehát, bár nem teljesen úgy, ahogyan elsőre szerette volna, viszont aligha bánja, hogy ő lehet a következő Joker a Reeves féle Batman szériában. Bár egyelőre még nem hívták vissza a folytatásra, de valószínűleg hét lakat alatt őrzik a második résszel kapcsolatos információkat.

Addig sem esett kétségbe Barry, hiszen már a következő projektjén dolgozik. Elmondása szerint mindenáron szeretne együtt dolgozni Taika Waititivel és szerepet akar kapni az új Star Wars filmjében.

„Már mindenkit megkérdeztem és megpróbálok találkozni vele…”

Azt nem tudni, hogy összejön-e neki újfent ez a teperés, mindenesetre egy 30 névből álló listája van azokról a rendezőkről, akikkel szeretne együtt dolgozni a jövőben, így a motivációja biztosan nem csillapodik majd a közeljövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!