Will Smith szökött rabszolgát alakít következő filmjében

Az Emancipation címre keresztelt alkotás December elején érkezik az Apple TV+ kínálatába. 

Az idei Oscar-gálán Will Smith vitte a prímet, amikor egy a feleségét ért poén után felsétált a színpadra és kiosztott egy csicskalángost a műsorvezető Chris Rock számára. Először mindenki azt hitte, hogy az incidens benne volt az esemény forgatókönyvében, hogy ezzel próbálják meg feltornászni a haldokló nézettségi számokat, később azonban mindenki számára világossá vált, véresen komoly dologról van szó. Az Akadémiának elég ciki volt az incidens, de nem vették el a színész frissen megnyert díját, inkább 10 évre kitiltották a rendezvényről, biztos ami biztos.

 

Smith persze később nyíltan bocsánatot kért a dologért, félő volt azonban, hogy a népharag bedarálja karrierjét és a stúdiók nem mernek vele majd forgatni a cancel culture jelenség miatt. Szerencsére idővel mindenki kicsit megbékélt és az Apple TV+, illetve Antonie Faqua látott még fantáziát a sztárban és kiválasztották a történelmi akcióthriller, az Emancipation főszerepére. Az amerikai rabszolgatartás idején játszódó filmben a színész egy szökött déli férfit alakít, aki később beáll az Északi seregek táborába és emblematikus alakja lesz az egyenlőség mozgalmának. Premier december 2-án, előzetes pedig az alábbi videóban!

Szerintetek egyébként a színész még visszakapaszkodhat a csúcsra a botrány után? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.