Hirdetés

Will Smith szökött rabszolgát alakít következő filmjében

Az Emancipation címre keresztelt alkotás December elején érkezik az Apple TV+ kínálatába. 

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Az idei Oscar-gálán Will Smith vitte a prímet, amikor egy a feleségét ért poén után felsétált a színpadra és kiosztott egy csicskalángost a műsorvezető Chris Rock számára. Először mindenki azt hitte, hogy az incidens benne volt az esemény forgatókönyvében, hogy ezzel próbálják meg feltornászni a haldokló nézettségi számokat, később azonban mindenki számára világossá vált, véresen komoly dologról van szó. Az Akadémiának elég ciki volt az incidens, de nem vették el a színész frissen megnyert díját, inkább 10 évre kitiltották a rendezvényről, biztos ami biztos.

 

Smith persze később nyíltan bocsánatot kért a dologért, félő volt azonban, hogy a népharag bedarálja karrierjét és a stúdiók nem mernek vele majd forgatni a cancel culture jelenség miatt. Szerencsére idővel mindenki kicsit megbékélt és az Apple TV+, illetve Antonie Faqua látott még fantáziát a sztárban és kiválasztották a történelmi akcióthriller, az Emancipation főszerepére. Az amerikai rabszolgatartás idején játszódó filmben a színész egy szökött déli férfit alakít, aki később beáll az Északi seregek táborába és emblematikus alakja lesz az egyenlőség mozgalmának. Premier december 2-án, előzetes pedig az alábbi videóban!

Szerintetek egyébként a színész még visszakapaszkodhat a csúcsra a botrány után? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!