Barry Keoghan ezzel a videóval jelentkezett Riddler szerepére

A színész egy általa rendezett rövidfilmet adott be a The Batman castingjára. 

Az akciófilmes zsánerből érkező Matt Reeves kasszát robbantott tavasszal a The Batmannel, ráadásul a filmet még a kritikusok is szerették. A körülmények ellenére sokáig nem volt biztos a folytatás a Warner Bros Discovery ámokfutása miatt, pár hete azonban megnyugtató hírek érkeztek, ugyanis a rendező exkluzív szerződést kötött a stúdióval. 

Ennek ellenére valószínűleg még éveket kell várnunk a folytatásra, amiben nem biztos, hogy az első film végén feltűnt Joker is szerepelni fog. A kiszivárgott törölt jelenet alapján mondjuk hiba lenne kihagyni a bűn bohócát a buliból, mivel Barry Keoghan hátborzongató alakítást nyújtott és meg merem kockáztatni, hogy egy hosszabb szereppel felérne akár Heath Ledgerhez is. Érdekesség, hogy a fiatal színész eredetileg a Riddler szerepére jelentkezett egy általa rendezett videóval, amit az alábbi bejegyzésben tudtok megtekinteni. 

A felvétel nyomokban Mechanikus narancsot és egy kis Jim Carrey vibe-ot tartalmaz és jobban belegondolva Keoghannek simán jól állt volna ez a szerep is. Mondjuk azt érdemes megemlíteni, hogy Reeves inkább egy Jeffrey Dahmer kaliberű pszichopatát faragott a karakterből, amihez a fenti videó bohókás borzongása nem feltétlenül passzol. Ettől függetlenül azért nem lehetett semmi Keoghan számára, amikor felhívták azzal, hogy nem kaptad meg a szerepet, de amúgy nem érdekelne egy kis Joker? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.