Kétes rekordot szerzett a Beyond Good and Evil 2

Kétes rekordot szerzett a Beyond Good and Evil 2

Vannak jó és rossz rekordok. A BG&E2 most az utóbbiból zsebelt be egyet.

A Beyond Good and Evil 2 15 éves útja újabb mérföldkőhöz érkezett: még a Duke Nukem Forever játéknál is tovább fejlesztették, amely eddig tartotta a "Leghosszabb videojáték fejlesztési idő" Guinness-rekordját. Nem biztos, hogy erre vágytak.

Már közel 100 napja övék a rekord, ugyanis a Duke Nukem Forever munkája 5,156 napig tartott, míg a BG&E 2 első trailere 2008. május 30-án jelent meg: 5239 nappal ezelőtt. Nehéz tehát pontos dátumot mondani, hogy mikor kezdték meg a fejlesztést, de ennyi ideje biztosan tart.

A program elkészülésében a legtöbben már talán nem is hisznek, ami ismerve a Ubisoft néhány játékának sorsát, nem meglepő. Ennek ellenére ragaszkodnak hozzá, hogy a játék készül, és mindössze két hónapja, hogy a BG&E 2 új vezető írót kapott, így feltehetően még mindig történik valami a projekttel. Ennek ellenére nehéz optimistának maradni. A rajongók ráadásul nem csak a második részre várnak, hanem a Netflix által bejelentett filmre is. Nem lennénk a helyükben, biztosan őrjítő lehet a várakozás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Beyond Good and Evil 2 megjelenését?

  • 50 %
  • 50 %